Uyutamıyoruz
148 görüntüleme
E
Emin Ş.
29 Ağustos 2025 09:55
15 aylık bebeğimizi Sallayarak uyutuyorduk ama artık sallamayı bıraktığımızda ağlamaya başlıyor ve sürekli kendini sallatıyor. Yatağına bıraktığımızda bağırarak ağlamaya devam ediyor ne yapacağımızı bilemedik. Başına gelen var mı acaba ne yapabiliriz ?
G
Gül
29 Ağustos 2025 10:04
Sallama desteğini kademeli olarak azaltmanız lazım. 3-4 gün boyunca azaltın ve sakinleştiğinde yatağında sırtını pış pışlayın. Ağladığında kucağınıza alın tekrar yatağına bırakın ve pış pışlayın.
Uyku vakti yaklaştığında yatağında sakinleştirin pış pış ile hafif bi ritim vererek uykuya geçmesine yardım edin. Başlarda 40 dk bile sürebilir. Uyanıklık saati 2 saati geçmemeli. Uyku eğitimlerinin temelinde de desteksiz uykuya geçiş var.
Uyku vakti yaklaştığında yatağında sakinleştirin pış pış ile hafif bi ritim vererek uykuya geçmesine yardım edin. Başlarda 40 dk bile sürebilir. Uyanıklık saati 2 saati geçmemeli. Uyku eğitimlerinin temelinde de desteksiz uykuya geçiş var.
E
Emin Ş.
29 Ağustos 2025 17:56
Bugün salladıktan sonra beşiğine yatırırken yine ağlamaya başladı ve sonrasında biraz sakinleştirip yanına uzandım sonra yatıp kendiliğinden uyudu. İnşallah bu süreci bu şekilde atlatabiliriz. İkizi böyle yapmıyo şu an onu sallayıp uyutabiliyoruz.Desteksiz uyuyabilseler bizim için de çok güzel olacak. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederiz.