Uyurken Ses Cıkarma
111 görüntüleme
Y
Yasemin Ü.
5 Kasım 2025 00:44
Merhaba bebeğim 2 haftalık. Uyurken sürekli ses cıkarıyor, inleme gibi mızıkdanma gibi. Başlarda her seferinde bi sey oldu sanıp panik oluyordum ama bunu bi alıskanlık olarak yaptığını gördüm. Burnu biraz tıkanık serum fiizyolojik damlatıyorum ama yine de hem sesli nefes alıp beriyor hem de tiz mızıldanma sesleri cıkarıyor
E
Elif Ü. ..
5 Kasım 2025 01:05
Sık sık burnunu açın, gazdan dolayı o sesi çıkarıyor mutlaka 15 dk emzirin gazını çıkarın tekrar emzirin

Ceren K. ..
5 Kasım 2025 02:23
Bir de yendioğanların gırtlakları sertleşmediği için kıkırdak formunda yumuşak olduğundanda ses çıkarıyorlar doktorunuz 3-4 aydan sonra düzeleceğini söyledi
H
Hülya A. ..
5 Kasım 2025 05:43
Bebekler gürültülü uyur zaten merak etmeyin . Nefes alımı iyiyse korkmayın . Her ses çıkardığında da müdahale etmeyin.
S
Sembo
5 Kasım 2025 05:57
Ay ilk zamanlarım aklıma geldi gerçekten bende ne yapacağımı bilemezdim o öyle uyurken ben yanında uyuyamazdım da 😃 geçiçi bir şey merak etmeyin ama gazlı biraz
Y
Yasemin Ü.
5 Kasım 2025 11:13
Çok teşekkürler yorumlarınız için evet ben de uyuyamıyorum bir sey oluyor diye korkuyorum her sesinde uyanıyorum istemsiz.
M
Mehves
5 Kasım 2025 11:22
Sıklıkla ateşini ölcmenizide tavsiye ederim. Bbegim Bu sesleri çıkarırken öylesine ateşini ölçtüğümde 38 çıkmıştı. Üstünü açtm serinlettim sonrada hafif hafif elimi ıslatıp başını falan serinletmiştim. Rahatlattı. Üşürdiye korkuyoruz bu sefer Sıcak basması rahatsız etmiş
Y
Yasemin Ü.
5 Kasım 2025 14:45
Atesini ölçtüm normal cıktı gazını cıkarıp serum fizyolojikle burun actıktan sonra biraz daha azaldı tesekkür ederim herkese