Uyurken Kanepeden Yuvarlandı
52 görüntüleme

Büşra B.
15 Ekim 2025 13:45
Merhabalar bebeğim 4 buçuk aylık bir aydır falan tek tur dönebiliyordu ama yüz üstü pozisyondan sırt üstüne dönemiyordu. Dün yerde matına koymuştum oyuncaklar vs vardı ben de banyo suyunu hazırlamaya gittim. Bi geldim ki bayağı bi mesafe katedip salonun eşiğine kadar gelmiş şok oldum falan neyse bugün de gündüz uykusunda beşiğinde uyumayınca ben de kütüphane odasına yatırayım dedim. Orda bi köşem var geniş yastıklarla bariyer yaptım falan zaten çok zor uyudu gece de uyumamıştı. Orda uyuttum çıktım yarım saat sonra bi bakiyim dedim baktım koyduğum yerde yok yastıkları aşıp yuvarlanmış yastıklı bariyer yere kadar devam ediyordu yani merdiven gibi düşünün. Ağlamamış da ben gidip onu öyle buldum. Genel durumu iyi ne biliyim sese tepki göz takibi vs sorun yok 1 saat sonra çok mızırdanıp uyudu kendi kendine. Kendi kendine uyumasına asla alışık olmadığım için uykusu var uyudu işte Büşra diyemiyorum. Ne yapmalıyım bir sorun var mıdır nerden anlarım acaba uyutmasamıydım gibi şeyler dönüyor kafamda. Sizin var mı fikriniz?
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.