Uyurken Gözü Kapalı Ağlama
177 görüntüleme

Ayşegül A.
21 Ekim 2025 20:26
Arkadaşlar oğlum 5 aylık.Son günlerde uyku sorunları var.dün akşam saat 8 den sabaha kadar 5 kere uyandı.şuan da 2 kere uyandı daha gece olmadan.çok fzla ağlıyor birden ama gözleri kapalı bir şekilde ağlıyor.sakinleştirmeye çalışıyorum ona rağmen çok zor sakinleşiyor ve gözlerini hemen açmıyor.Açsa da ağlıyor.gözleri kapalı ağlama sebebini bilen yada başına gelen var mı?

Merve Ü. ..
21 Ekim 2025 20:46
merhaba, büyük ihtimalle bebeğinizin diş sancısı olabilir. diş kökü oluşmaya başladığı andan itibaren çıkana kadar böyle uykuda ağlama olabiliyor.

Merve Ü. ..
21 Ekim 2025 20:47
çok ağladığında calpol veriyorum ben dişi çıkmaya başlayınca da tetagil kullanıyorum. bunlar uykudan önce iyi geliyor

Ayşegül A.
21 Ekim 2025 20:51
Kırmızılık,beyazlık hiç bir şey yok daha ama 2 aylıkken başladı diye düşünüyorum diş eti sancıları.ama şu ara bi değişti huyu iyice.Az kaldı sanırım şiddetli olmaya başlamasa bu kadar bozulmazdı uykuları.neler yapabilirim bi araştırayım.teşekkür ederim
T
Tuğbada
21 Ekim 2025 21:18
Kızım 7 aylık saat başı uyanıyor gözü kapalı ağlayarak. Geri uyumak istediği için ve desteksiz dalamadığı için ağlıyor sanırım ama tabi ana sebebi diş olabilir

Ayşegül A.
22 Ekim 2025 04:27
Tuğba hanım aylarca diş sancısı olucak belliki.malesef destekle uyuyor.deniyorum tam başlıyorum bir şeylere derken yine bişeyler giriyor araya o yüzden olmuyor.

Ümran A.
22 Ekim 2025 05:59
Merhaba , hem diş sancısı hem de atak haftasına geç girdiğinizden bahsetmiştiniz bir soru da ondan kaynaklı da olabilir. Atak haftasındayken biz de ağlamalar yaşıyorduk:(
Geçiyor ama umarım çabuk geçer 🙏🏻
Geçiyor ama umarım çabuk geçer 🙏🏻

Ayşegül A.
22 Ekim 2025 06:50
Tekrardan merhaba ümran hanım😅 doğru diyorsunuz.inşallah🤲🏻😊
A
Aslı A.
22 Ekim 2025 07:58
Bu durum bizde de 5 buçuk aylıkken başladı 7 aylık olduk devam ediyor. Kesintisiz 4-5 saat uyurdu şuan saat başı ağlıyor ve emmeden uyumuyor bu sefer de midesi rahatsız oluyor ne zaman dğzelecek bilmiyorum

Ayşegül A.
22 Ekim 2025 10:51
@Aslı Alan sanırım ben biraz anladım bizim durumumuzu asla hanım.biraz düşününce anladım yani.Meme ile uykuyu birbirine bağladıkları için emerek uyumak istiyorlar.bu olmayınca uykuya dalamadıkları için böyle gözü kapalı ağlıyorlar gibi geldi bana.Ayakta zor uyutuyorum artık.emerken çok rahat uyuyor.Bizim öncelik olarak bu uyku meme ilşkiisni çözmemiz lazım bnce.Emerken uyumadan kaldrıp omuza koymak yada hemen emzik vermek ağzına.son zamanlarda öyle yapmaya başladım.mayışınca hemen emziği veriyorum.eğer uyanırsa pıt pıt yaparak devam ediyorum kucağımda.uyuyamaz ağlamaya devam ederse mecbur ayağa kalkıyorum.ama bazen kalkmadan yatağına koyuyorum belki uyur diye deniyorum.olmuyor tabi 😂 illa ayağa kaldırıyo ortalığı inletiyo çnkü istediği olmadı memede uyuyamadı.Biraz siz de emerken uyutma olayını yavaş yavaş azaltmaya başlayın.sonra ayakta uyutma olayını da azaltıcam ben.aslında tam başarmıştım yatağında uyutmaya ben ama bişeyler oldu işte uyku gerilemesine girdik üstüne bir sürü farklı şeyler derken kaldı.yavaş yavaş tekrar başlıcam.önemli olan çok ağlatmadan zorlamadan yapmak.geçicek bu günler de.allah sabır,kolaylık versin hepimize.
A
Aslı A.
22 Ekim 2025 11:17
@Ayşegül Aydın evet ben de benimkini önce emzirip sonra omzumda pışpışlayarak uyutuyodum 10-15 dk sürüyodu aslında meme kolayıma geliyor sanırım çünkü gün içinde zaten tek bakıyorum çok yoruluyorum o yüzden hemen dalması işime geliyo sanırım. Biraz çaba göstersem ben de sanırım başarırım :(

Ayşegül A.
22 Ekim 2025 15:30
Benm için de kolay oluyor diye başladı ama devam etmesi dha büyük sorun oluyor.umarım başarırız onlar da deliksiz uyurlar inşallah😅