Uyurken Durmuyor
131 görüntüleme
E
Emi̇ne N.
26 Ekim 2025 23:32
Arkadaşlar 8 aylık kızım uyurken hiç yerinde durmuyor yatağının kenarlarına çarpıp uyanıyor düzeltiyorum geri aynı tepiniyır dönüyor dolaşıyor resmen uykusunda normal mi böyle olması yapacak bir şeyler yok mu ne çocuk uyuyabiliyor otaya buraya çarpmaktan ne de ben
E
Ebru Y.
26 Ekim 2025 23:49
Benim bebeğimde aynen böyle 8. Aya girdiğinden beri bi türlü uykuya dalamıyor dalsa da kısa kısa iştahı falan tamamen değilti 8. Aydan mı kaynaklı acaba bu durum
İ
İ.E.
27 Ekim 2025 03:08
8aylikken benimki de oyleydi. Hatta uyurken emekleme pozisyonuna gelir gitmeye calisir, yatakta oturur kendini uyandirirdi. Yeni becerilerini deniyor uykusunda demisti doktor o donemde. Atak donemi hem de dis sancilari vardi. Ben saga sola donerken cok dokunmadim. Kendini rahat hissettigi pozisyonu bulmaya calisiyor ve kendini rahatlatmaya calisiyor hareket ederek. Kalkarsa tekrar yatirdim arada poposunu pispisladim ondan da bazen rahatsiz oluyordu o zamanlar dokunmadim. Bazen kucak istedi hafif sallayip yerine biraktim. Bazen yanima aldim yanimda donup durdu. Ama cok mudahale etmemeye calistim. Belki 1 saate yakin donup durdugu oldu ama boylelikle kendini rahatlatip uyumayi ogrendi zamanla. Uykusuz geceler daha az olacak ins buyudukce.