Uyurken Çorap Giydirme Konusi?

130 görüntüleme
S

Semra Ç. ..

1 Kasım 2025 19:18
Odanın sıcaklığı minimum 23 derece oluyor 16. tog uyku tulumu giydiriyorum ve 18 aylık bebeğim terlemiyorum ama ayakları çıplak kalıyor. Uyurken corap giydirsem mi giydirmesem mi diye cok ikilemde kalıyorumne yapmalıyım?
T

Tuğba B. ..

1 Kasım 2025 19:22
7 aylık bebeğim uyku tulumugiydirip yatırıyorum 1 tog .çorap giydirmiyorum.Çünkü ben bile çorap ile yatmayı hiç sevmem
R

Rumeysa T.

1 Kasım 2025 19:39
Bende çorap konusunda çok kararsızım sonuçta biz örtünüyoruz yorgan oluyor ayaklarımız kapanıyor acaba ayakları üşür mü
Kübra N. A.

Kübra N. A.

1 Kasım 2025 19:42
Ben çorap giydiriyorum çünkü biz üstümüze bir şey alınca ayaklarımızı da kapatıyoruz onlar tulumla çıplak ayakla yatıyor yorgan olmadığı için giydiriyorum .Çünkü ben de yorgansız uyusaydım ihtiyaç duyardım .
S

Semra Ç. ..

1 Kasım 2025 19:51
Ben de ayaklarımı ortmedigimde üşüyorum aslında. Tulum giydirdigimde de üzerine zaten ekstra bir şey örtülmüyor.tulum giydirmek yerine yorgan örtünce de hemen uyanıyor. Bazı sağlık uzmanları çorapla uyumanin kan dolaşımını olumsuz etkilediğini belirtiyor bu nedenle en gevşek çorabı seçmeye çalışıyorum. Bilginize
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

1 Kasım 2025 20:14
Bebekler işi dengesini baş ve ayakları ile sağlarlar kendiniz gibi düşünmeyin derim ama içiniz rahat etmiyorsa üstünü ortmenizdense tulum ve çorap daha iyi olabilir
E

Emel

1 Kasım 2025 20:25
Ben biraz buyuk aldım uyku tulumunu bacak boyu uzun oldu ayaklarını da kapatıyor kollarını kısalttırdım ayakları usur mu diye dert etmiyorum
A

Arzu.G

1 Kasım 2025 20:36
Ben hiç giydirmedim dogdugundan beri ayağından usumez diye dusunuyorum 20derecenin altında uyumuyor sonucta

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir