Uyumuyor Yardım
168 görüntüleme
A
Akile B. ..
21 Ekim 2025 08:41
2 ay+5 günlük 5 6 gündür uykuya dalmakta çok zorlanıyor sürekli sallayarak uyutmaya çalışıyorum oda 10 15 dk ağlıyor huysuz oluyor
A
Ayşenur T.
21 Ekim 2025 09:04
O kadar tanıdık ki benim oğlum da 2 ay 7günlük. Dün gece 3 buçukta uyandı sabaha kadar kucağımda bazen pişpiş sallayarak bazen emerek sabah ettik. Şu anda da kucağımda sallıyorum size öyle yazıyorum. Özellikle gece uykusuna geçmek için 8 buçuk 9 gibi uyutmaya başlıyorum gerçekten beni çok çok çok yoruyor. Memeyle kavga ediyor ağlıyor emmek istemiyor tekrar tekrar meme değiştiriyorum bi süre sonra sakinleşiyor (en az 1 saat geçtikten sonra) uyyuor ama tam dalmıyor yatağa koyuyorum uyanıyor dün tam 3 kez aynı şey yaşandı. En son kucakta uyutmaya devam ettim ben de uyumuşum o şekilde. Gece 12’de eşim gelip uyandırdı yatağına koydum 1’di uyandığında. Sonrası ile malum.umarım bu çok hızlı geçici bir süreçtir.
R
Rabia A.
21 Ekim 2025 09:27
Herkes 2 ayda bir sorun yaşamış. Benim bebeğim de çok çabuk uyanırdı 1-2 hafta sürmüştü slingle bir saat ayakta durduğumu biliyorum.
N
Nil Y.
21 Ekim 2025 09:58
Geçici bir süreç lütfen stres yapmayın, hepimiz benzer süreçleri yaşadık. Genelde bu aylarda dişler çıkıyor ve onun ağrısı ve kaşınması sebebiyle uyanıyorlar. Damakları rahatlatırsanız daha rahat uyuyacaktır.
T
Tuğba Ö.
21 Ekim 2025 12:08
Benim bebeğim de aynı özellikle de gündüzleri asla uyumuyor sürekli emmek istiyor
A
Ayşe A.
22 Ekim 2025 23:49
8.haftadan bildiriyorum aynıyız derin uyku yok yarım saatte 1 saatte bir uyanıyor sürekli ıkınma hali gaz problemi var biraz rahatlayınca uyuyor sonra gene aynı
F
Fatma Y.
25 Ekim 2025 21:17
Gaz.