Uyumuyor Lütfen Yardımmm

156 görüntüleme
Y

Yasemin K.

29 Ekim 2025 20:33
Kızım 7 aylık oldu ve 2-3 haftadır gece yarılarına kadar uyumak istemiyor. 6 aylık olduğunda gündüz iki uykuya geçirdim, akşam geç saatlere kayıyor gece uykusu diye. Her şey gayet iyiydi normaldi. Bugüne kadar her şey düzenli gidiyordu. 5aylıkken iki diş çıkardı ama iki üç gün dışında hiç sorun yaşamadık. Diş çıkacak gibi bir belirti yok ama o konuda da yeterince tedbir alıyorum. Hasta değil, huzursuz değil. Gündüz 16:00da uyanıyor ve gece 00:00 lara kadar uyutamıyorum. Pes edip odadan çıkarıyorum fakat içerde de durmuyor sürekli ağlıyor. Uykusu var ama direniyor, yatak odasına gelip de uyutmaya çalışınca da gülüyor eğleniyor uyumuyor. Uyutmak için her şeyi deniyorum. Duş, ayakta sallama, beşikte sallama, emzirme, kucağımda gezdirme vs vs vs lütfen yardım edin neden böyle oldu benim kızım😞
S

Seyhan B. ..

29 Ekim 2025 20:36
Canim karanlıkta salla uyur belki oyle
Y

Yasemin K.

29 Ekim 2025 20:38
Yapıyorum bu sefer de beni göremeyince çığlığı basıyor. Zaten odadan odaya da geçemez oldum gün içinde. Çok sakin bir bebekti, uykuları düzenliydi bu zamana kadar. Çok emek vermiştim düzeni için ama şimdi emeklerim çöp oldu 😞
Yağmur Y.

Yağmur Y.

29 Ekim 2025 20:43
Aynı sorun bizde de var 8.30 da uyuyan çocuk 10 dan önce yatmıyor biz diş çıkaramadık daha deprem aksamı da uykusunda kapip dışarı çıkınca baya korktu haliyle ondan beridir zor Uyuyo
Y

Yasemin K.

29 Ekim 2025 20:45
10 olsa yine iyi, bizimki 00:00-01:00 saatlerini buluyor. Saatlerce ayakta kalıyor yazık
Y

Yasemin K.

29 Ekim 2025 20:48
Meltem Hanım hiç şaşmaz her gün 07:30 da uyanır benimki zaten. Gündüz ilk uykusunu 10:00gibi yapıyor, yaklaşık 2 saat bazen 1 saat. İkinci uykusunu 15:00 gibi yapıyor ve en geç 16:00da uyanmış oluyor. Akşam da 19:30da gece uykusu için rutine başlıyorum ama olmuyorrrrr…. Nerde yanlış yapıyorum acaba anlamadım
G

Gizem K.

29 Ekim 2025 21:06
Yanlış yaptığınızı düşünmüyorum 8. Ayda uyku gerilemesi var sanırım ona girmiş birde ayrılık kaygısı tabii. Geçecek buna inanın aynısını yaşamış ve delireceğini düşünmüş bir anne olarak yazıyorum :)
Y

Yasemin K.

29 Ekim 2025 21:08
Yaaa Gizem Hanım öyle iyi geldi ki çok teşekkür ederim 🙏 umarım geçer hemen
Ö

Öznur U.

29 Ekim 2025 21:11
Kırmızı ışık deneyin
Y

Yasemin K.

29 Ekim 2025 21:32
Yatak odamızdaki gece lambası çok cılız yanan sarı ışık, abajurun üzerini de tülbent ile örtüyorum zaten çok daha karanlık oluyor. Uyuttuktan sonra lambayı tamamen söndürüyorum. Kırmızı ışığın etkisi nedir tam olarak bilmiyorum
S

Saliha A. ..

29 Ekim 2025 21:35
geçici bir durum ama değiştiremezsiniz kendinizi yormayın üç dört ay sürebilir çünkü
Y

Yasemin K.

29 Ekim 2025 21:38
Üç dört ay mı🤦🏻‍♀️ ilk bebeğimde 8.ayda sık sık uyanmalar olmuştu ama o emerek uyurdu ve bu sorunu çözünce düzelmişti. Bu bebeğimde sorun ne çözemiyorum. Normal bir durum mu bu yani çoğu bebek mi böyle oluyor bu aylarda?
M

Melike E.

29 Ekim 2025 21:59
Benim de bebeğim ilk 40 gün çok güzel uyudu ondan sonrası bozuldu sabah ezanlarından sonra uyuduğumu çok bilirim yani adamı işe gönderirdim biz yeni yatıyor olurduk 2 haftadır düzene girdi yani en azından ezandan önce uyuyoruz bu sürede gerçekten uyumak istemiyorsa zorlamıyorum sabrediyorum çünkü zorlayınca da ters tepiyor oyüzden şuan da saat 22:30 da emzirmeye bi oturuyorum saat 01:00 de kalkıyoruz anca uykuya geçiyor yani gerçekten çok zor çocuk büyütmek rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bütün bebeklere bizlere de sabır versin inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻kendinizi yormayın🌺
Y

Yasemin K.

29 Ekim 2025 22:03
Teşekkür ederim amiin🤲🏻 sizinki çok daha zormuş, kolaylıklar diliyorum. Her bebek farklı gerçekten. İlk bebeğimde uyguladığım her şeyden ters tepki yedim bu bebeğimde😃 çok zor annelik gerçekten
M

Merve

29 Ekim 2025 22:04
6. Aydayız ve genelde bebeğim 00:00den önce uyumuyor 🙄 yalnız değilsiniz
Y

Yasemin K.

29 Ekim 2025 22:07
Yalnız olmadığımı bilmek bile öyle rahatlattı ki beni 🙏 çok teşekkür ederim🤍

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir