Uyumuyor
126 görüntüleme

Gözde G.
19 Aralık 2025 06:52
Merhaba arkadaşlar bebeğim normal 9 ay 13 gün düzeltilmiş 7 ay 13 günlük. Uzun zamandır geceleri uyumuyor. Gündüz uyku saatlerine de dikkat ediyorum ama ne yapsam olmuyor sabaha kadar uyanık onunla ilgilenmemizi istiyor. Alt dişlerini 2 haftadan fazla oldu patlatalı rahatlamasını beklerken daha da kötüye gidiyor. Şuan görünürde başka da kabaran diş falan yok ama sizce neden böyle oluyor? Nerde hata yapıyorum ?

İlsu O. K.
19 Aralık 2025 09:09
Gözde Hanım Merhaba; kendinizi hatalı görmenize üzüldüm sizin bir hatanız yok olsa olsa çözemediğimiz bir durum olabilir ki bu da normal ☺ aynı haftalardayız oğlumda düzeltilmiş 7 takvim yaşı 9 aylık bu zamana kadar gündüz ve gece uykuları iyidir ama 2.hafta olacak geceleri kabus ☺ rutin değiştirmedik ne gündüz ne gece beslenmeside aynı,dişler hala çıkmadı. Akşam 20:00-21 arası uyuyor gece 2 gibi besleniyor sonra 4'e kadar uyumuyor 🤦♀️☺ genel bir sağlık durumu yok enfeksiyon,oda ısısı,uyku hijyen sorunu,gaz vs doktorlada görüştüm fakat bu ara böyle.hatta gündüz 3 uykudan 2 uykuyada düştü bunlarıda oldukça kısa yapıyor. Sanırım kendi ritmini oluşturmaya çalışıyor. Biz yetişkinlerde nasıl gündüz insanı gece insanı olayı var sanırım bebişlerde kendi uyku ve uyanıklık ritmini bulmaya çalışıyor diye düşünüp kendimi avutuyorum ☺

Gözde G.
19 Aralık 2025 15:49
İlsu hanım yorumunuz için teşekkür ederim 🙏🏻 yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı, umarım geçici bir dönemdir. Hepimize kolaylıklar ve bolca sabır diliyorum 🙏🏻
H
Hilal Ç.
19 Aralık 2025 16:40
25 aylık ve bildim bileli böyle. Gece 3-4 gibi uyanıyor ve 2-3 saat uyanık kalıyor. Bu çok yıpratıcı olmaya başladı, umarım düzene girer

İlsu O. K.
19 Aralık 2025 18:00
Gözde Hanım; ☺ sizi çok zorluyor olabilir bu da çok normal..Ben kendim pek hoşlanmasamda uyku eğitimi desteği alan arkadaşlarım var memnun kalanda var kalmayanda sizde isterdeni uzmanlar kısmında uyku danışmanları var bir onların konu başlıklarına bakın 🙏🏻
C
Cennet A. T.
13 Ocak 2026 19:23
Yani gece uyumayan bebeklerde genelde gündüz uykusunu fazla mı alıyor ona bakın çok geç yatırmayın o zaman da uykuya direnebiliyorlar