Uyumuyor

111 görüntüleme
A

Ayşenur B.

4 Kasım 2025 07:15
6 aylık kaç gecedir uyumuyor sürekli ağlıyor , mızırdanıyor kalkınca hemen geride uyumuyor artık başım ağrıyor uykusuzluktan , herşeyi denedim çorapsız denedim oda sıcaklığı 23 25 arası oluyor genelde ama uyumuyor saate en az 2 kere uyanıyor ,benimle aynı durumu yaşayan var mı ,önerisi olan var mı.
Y

Yasemin K.

4 Kasım 2025 08:12
6aylık olunca benim kızımda da başlamıştı. Sonra ben gündüz iki uykuya düşürdüm bir süre rahatladı, 7aylık olmak üzereyken tekrar aynı sorunlar başladı. Gece 00:00lara kadar uyumuyordu. Bu ara erken uyuyor ama bu sefer de gece kalkıyor uyumak istemiyor bir daha. 7ay bir haftalık oldu. Geçicidir diye bekliyorum öyle. Gerçekten çok zor
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

4 Kasım 2025 08:50
6 aylık dört uykudan 3 uykuya geçince gece uykusu daha iyi oldu.
R

Rabia B. A. ..

4 Kasım 2025 08:55
Merhaba, aynı durumdayiz, hiç bir zaman uyumadı 🥺
B

Büşra T.

4 Kasım 2025 09:10
Atak dönemi diş vs olabılır
S

Sembo

4 Kasım 2025 09:32
Muhtemelen diş sancısı çekiyor uyuyup saatte iki kez uyanması sancısı ağrısı olduğu anlamına gelir damaklarını rahatlatın zeytinyağ karanfil deneyin eczaneden tetagil alın dökün ağzına daha da olmadı calpol vererek rahatlatabilirsiniz
D

Duygu Y. ..

4 Kasım 2025 18:05
Ay benim bebegımde 5.5 aylık 1 saatte bir kalkiyor 4 5 gündur ayni şeyleriyaşiyorum umarim geçerr

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir