Uyumuyor
139 görüntüleme
H
Hamidenur K.
18 Ekim 2025 10:06
4 aylık olduk tam uyku nedir unuttu sallarsam uyuyor durduğu an ağlıyor gece gündüz aynı ne yapmalıyım lütfen yardım öneri

Merve Ö.
18 Ekim 2025 10:34
Benimki şu an 3 aylık ben hep uyku sorunu çektim gece çok geç uykuya dalıyor. Ama herkes beni 4. Ay atağı için uyarıyor bence bebeğiniz o atak döneminde uyku gerilemesi meme reddi sürekli huzursuzluk gibi şikayetler oluyormuş😞 geçecek inşallah diyelim bol bol sevgi sabır..

Yeter O. ..
18 Ekim 2025 10:39
Benim kızımda 4 ay 7 günlük gündüz uykuları en fazla 2 saat akşam şükür iyi yatıyor uykusu gelmeyince alıyorum yatağına koyuyorum emziği ağzına koyuyorum pış pış açıyorum yatıyor bazende yatağıma koyuyorum yanına uzanıyorum yatıyor tabi arada yapıyorum hep değil
H
Hamidenur K.
18 Ekim 2025 10:43
Sallamazsam asla uyumuyor sallarsam da zor uykuya dalıyor kolik bir bebekti hala huzursuzluk devam ediyor artı olarak uyku gerilemesi de eklendi ne yapacağımı bilmiyorum

Kübra N. A.
18 Ekim 2025 10:50
@Hamidenur Kalın Benim bebeğimde gaz sorunu vardı hep sallanarak uyuyordu sonra rutin yaptım ama şimdi de reflü çıktı yine sallıyorum gecenin yarısı zorluyor ama geçeçek inşallah geçer
H
Hamidenur K.
18 Ekim 2025 11:20
Sallayarak uyutmak mesele değildi uyuyunca bırakıyordum ama bu ay sürekli sallanmak istiyor uyumuyor salmıyor uykuya sallanmanın durduğu an kendi de uyanıyor ve bağırarak ağlıyor
S
Seda
18 Ekim 2025 11:41
3 ay 15 gündem biizm atak başlamıştı memeye gelince ağlıyor ama baya dövmüş gibi yerine koydum uyanıyor uykuları çok kısaydı 4 ay 15 güne kadar devam etti bu