Uyumuyor
207 görüntüleme
D
Damla k.
20 Eylül 2025 06:15
Bebeğim 2 ay 21 günlük gündüzleri yok denecek kadar az bi uykusu var yatırsam da hemen kalkıyor maç 15-20dk uyur Asla derin uykuya dalmıyor. Bilmiyorum neden aslında loş ortamda uyutuyorum. Ve emerek uyuyor memeyi kendi bırakınca yerine yatırıyorum hemen gözleri açılıyor ağlamaya başlıyor Geceleri de kesintisiz 5 saat bir kere uyuyor emmek için uyandığında uykuya dalmıyor tekrar. Oyalanıyoruz saatlerce uyursa belki o zaman uyuyor.
M
Melek K. D.
20 Eylül 2025 06:17
Atak haftasında olabilir
D
Damla k.
20 Eylül 2025 06:18
Yeni başlayan bir durum değil maalesef hep böyleydi
H
Hülya A. ..
20 Eylül 2025 06:32
Benim bebeğim de tam 2 aylık olduğunda başladı bu düzensizliğe şu an 5 aylık ve maalesef ki hala ayni.
T
Tuba K. ..
20 Eylül 2025 06:39
En ufak bir sese uyanıyo
M
Merve N. K.
20 Eylül 2025 07:11
Benim bebeğim de öyleydi hiç uzun uyumuyordu ortam ısısı ya da kıyafetlerini ince giydirmeye çalışın şuan 4 aylık oldu ve gündüz bir kez uzun iki üç kez kısa uykusu var hep memeyle uyudu hiç emzik almadı bence büyüdükçe düzelecektir
Ş
Şeydanur A. ..
20 Eylül 2025 07:28
Bizimki de 2 aylık aynıydı ayaklarımda sallamaya başladım birde esnediği an uyutuyorum ortalama1 saat uyanık kalıyor hemen uyutuyorum böyle böyle yaparak düzene soktum sayılır ayağımda sallayıp olduğu yerde bırakıyorum kucağımda yerine taşımıyorum evde sessizliği sağlıyorum deneyebilirsiniz yoksa uykusuz kaldıkça daha da uyumak istemiyor

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
20 Eylül 2025 07:50
Merhaba sizden ayrılmak istemiyor da olabilir kicaginizda kaldığı süre boyunca uyuyorsa sadece ten teması istiyordur bu üç aydan sonra ayrılmaya başlıyorlar

Fatma U.
Uyku Danışmanı - Uzman Psikolog
20 Eylül 2025 08:11
Merhaba, 🌼 Emzirerek uykuya dalmaya alışması, yatağına konulduğunda uyanmasına neden olur. Endişelenmeyin, bu bir alışkanlık değil, bebeğinizin henüz uykuya geçişi öğrenemediği bir süreçtir.
-Uyku rutini oluşturun ve bebeğinizi uykulu ama uyanık bir şekilde yatağa yatırın. Ortamdaki ani sesleri engellemek için beyaz gürültü kullanmak faydalı olabilir. Tutarlı bir şekilde bu adımları uygulamak, bebeğinizin uyku becerilerini geliştirmesine yardımcı olacaktır.
-Uyku rutini oluşturun ve bebeğinizi uykulu ama uyanık bir şekilde yatağa yatırın. Ortamdaki ani sesleri engellemek için beyaz gürültü kullanmak faydalı olabilir. Tutarlı bir şekilde bu adımları uygulamak, bebeğinizin uyku becerilerini geliştirmesine yardımcı olacaktır.
G
Gamze P.
20 Eylül 2025 08:24
Aynı şeyleri yaşamış ve hâla yaşıyan biri olarak yol yakinken memesiz uyutmayi başarabilirsen bunun üzerine çalış bu devamli uyanmasin tek sebebi memede uyuma 9 aylık oldu bende başta atak diş sıcak gaz diye düşündüm hep ama bitmiyor bitmiyor yani
D
Damla k.
20 Eylül 2025 08:26
Babası omzuna alıp biraz pışpışladığında hemen uyuyor aslında ama ben aynı şeyleri yapsam yırtıyor ortalığı illa memeye gelecek. Bende ne yapacağımı bilmiyorum memede uyutmazsam nasıl uyutacağım
T
Tuğba Y.
21 Eylül 2025 10:19
Pikede sallayaraj uyuyor sadece onda da yarım saat sallıyoruz. Uykuu var gözlerini açamıyor nerdeyse ama yatağına koyduğumuz an yüzüstü dönüp ayağa kalkıyor ya da ağlıyoe
P
Perihan i.
23 Eylül 2025 04:19
2 ay 25 günlüğüz aynı dediğiniz gibi. Gündüz uykusu yok nerdeyse. Memede tutarsam uyuyor yatirdigim an kalkıyor. Ben de napcam bilmiyorum.
D
Damla k.
23 Eylül 2025 05:52
Çözüm bulan bize de söylesin