Uyumuyor

158 görüntüleme
Ç

Çağla

28 Ağustos 2025 18:38
40 günlük bebeğim sadece memede uyuyor bunu yaşayan sadece ben değilim değil mi? 😣
Memede uyuyakalınca Kucağımdayken emzik verip yerine yatırıyorum emziği düşürünce ya da moro refleksi ile uyandırıyor kendini ne yapacağım?
V

Vildan A.

28 Ağustos 2025 18:40
İlk üç ay bebek hala kenfini anne karnında zanneder bu yüzden de senin kokuna ihtiyaç duyar. Kokunu aldıkça daha huzurlu uyur ve uzun sürelerde uyuyabilir . Geçici bir süreç ,zor evet ama geçeceğini bilmeni isterim.sling kullanarak hem ona hem kendine alan oluşturabilirsin
Ç

Çağla

28 Ağustos 2025 18:50
Sling kullanmaya korkuyorum bir sakıncası yoktur değil mi beline bacağına? Tam olarak nasıl bağlayacağımı da bi türlü çözemedim videolarda kolayca yapıyorlar ama
E

Emine

28 Ağustos 2025 19:34
Kundak yaparsanız daha güzel uyuyacaktır memede uyuduktan sonra hemen kundaklayıp yerine yatırın ön yargılı olmayın deneyin bizdede aynı durum vardı kundak çözüm oldu 4 ayda kundağı bıraktık bu zamana kadar hep çok güzel uyudu
Ç

Çağla

28 Ağustos 2025 19:36
Kundakla hiçbi problemim yok yapabilsem bence de onunla çok güzel uyuyor ama memeden ayıp onu yapana kadar gözler fıldır fıldır oluyor :(
E

Emine T. ..

28 Ağustos 2025 19:36
Çevrende sana kucğa alıştırma diyenler olacaktır korkma ben 2 ay kızımı ayakta sallayarak uyuttum şu an 4 ay bitti ayakta sallamayı bilmiyo ilk 3 ay alışkanlık edinemiyolsr nasıl rahat ediyosan öyle davran 🐞
G

Gükten K.

28 Ağustos 2025 19:53
Çok basit canım yatağa yatırmadan önce üstündeki kıyafeti bebeğine sarıp öyle yatır, sonrasında mışıl mışıl uyur. O senin kokunu atıyor
P

PLA

28 Ağustos 2025 20:09
Aynı sekilde çok zorluyor ben de yazınızı görünce sevindim yalnız değilim diye benim bebişim de 40 günlük sling denedim ama sevmedi zorlamadım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir