Uyumuyor😢
289 görüntüleme
A
Asel
27 Ağustos 2025 05:42
Bebeğim 4 ay 13 günlük 2.5 aylık olana kadar gece uykuları duzenliydi sadece emmeye uyanirdi birkaç gün gece uykusunu dışarıda yapmak zorunda kaldı ve haliyle arabadan eve taşırken uyandı ondan sonra rutinleri bozmadan devam etsemde düzelmedi. Bu haftada gece uykusu hiç yok sürekli ağlıyor ve meme istiyor yarım saatte bir uyanıyor napmam lazım 😔
B
Burcu S. ..
27 Ağustos 2025 06:13
4. Ayda böyle şeyler olabiliyormuş geçecek
H
Hülya N. İ.
27 Ağustos 2025 06:18
Evet uyku gerilemesi denen seyde olabilirsiniz ama geçiyor ve daha iyi uyuyan bir bebeginiz olcak sabir tek care malesef
H
Hatice K.
27 Ağustos 2025 06:20
Benim kızım da 4 ay 11 günlük ve uyku rutini çok güzeldi bu günene kadar ama 4 ayla birlikte bozuldu ağlayarak uyanmalar başladı 19 hafta bebeğin beyin gelişimin sıçrayışa girdiği bir haftaymış ondan normal ayrıca diş sancılarıds başlamış olabilir siz rutininize sadık kalmaya çalışın inşallah düzelecekker
T
Tuğba E.
27 Ağustos 2025 06:43
Benim bebeğim de 20 haftalık dün gece neredeyse hiç uyumadık diyebilirim aşı da olmuştu hem onun huzursuzluğu hem de nerdeyse saat başı uyandı. 4. Ay atağı geçecek diyorlar ama bebeğim 1 aydır böyle ben tükendim
F
Fatma S. ..
27 Ağustos 2025 06:44
Sevgili anneler kaçıncı ayda geçecek mesela 9. Aydayız ve bu sabah inanın oturup ağladım.ilk çocuğumla kıyaslıyorum ve herşeye sıfırdan başlamış hiçbirşey bilmiyor ve yapamıyor gibi hissediyorum. 9 aydır gün yüzü görmedim. Akşam 9 da yatıyor ve sabaha kadar beslenme için 3 kere keyfi 3 kere falan kalkıyor. Sadece alışkanlık olduğunu düşünüyorum. 2 gecedir gece beslenmesini kesmeyi deniyorum mama içene kadar ağlıyor ve asla uyumuyor.
F
Fatma S. ..
27 Ağustos 2025 06:52
Sabah 6 da kalkar ve uykuyu alamadığı için hep ağlar.sabaj 6 da kaka yapar Tekrar uyutmayı denesem mama vermesi altını temizlemesi tekrar uykuya geçmesi derken baya zaman geçiyor ve gündüz uykuları da karışıyor. Gündüz uykusu derken onlarda zaten 2 saati hiç göremedik. Yatırdıktan sonra mutlaka kalkar ve tekrar uyutmam gerekir ki uykuyu alsın 1 saat yada max 1. 5 saat uyur. Artık tahammül edemiyorum inanın.öyle bir iki gün falan değil bakın 9 aydan bahsediyorum. Tüm önerilere açığım
D
Duygu Y.
27 Ağustos 2025 07:02
Benim bebeğimde 5 aylık ve bizdede durumlar aynı 9 gibi uyuyor sabah 6/7 gibi uyanıyor ama o saate kadar her yarım saatte her 20 dk da her 40 dkda uyanıyor 5 aydır uyumuyorum sürekli meme istiyor yatağa koyunca ağlıyor ben tükendim artık
A
Asel
27 Ağustos 2025 07:07
Bizdede aynı şekilde atak olduğunu düşünmüyorum maalesef 😔
D
Duygu Y.
27 Ağustos 2025 07:16
Çığlık çığlığa uyuyup çığlık çığlığa uyanması var bi de daha bi kere ağlamadan uyumadı da uyanmadı da
F
Fatma S. ..
27 Ağustos 2025 07:18
Biz 6. Aydan 8.aya kadar üst 2 dişi çıkardık ve bırakın diğer uygulamaları ağrı kesici bile işe yaramadı.asla ek gıda yemedi hep ağladı hep husursuzdu.sizin ki diş ağrısı olabilir.
F
Fatma S. ..
27 Ağustos 2025 07:21
Çocuk evde emekleyerek gezerken bile hep ağlamaklı. 3.5 yaşında kızım var o bile artık ne var Aslan demeye başladı bu çocuk ne istiyor diyor bana 😂
A
Asel
27 Ağustos 2025 07:41
Allah yardımcımız olsun gerçekten dillerini anlamak çok zor 😂
H
Hülya N. İ.
27 Ağustos 2025 16:46
Tabiki tam bilemiyorum ama memede mi uyutuyorsunuz bebeğinizi 9 aylık bebek için care aramanizi çok iyi anlıyorum zor cok zor
A
Asel
27 Ağustos 2025 17:53
Benim bebeğim memede uyuyor kesemiyorum uykudan önce memeyi maalesef
F
Fatma S. ..
27 Ağustos 2025 18:35
İlk 7 ay öyle geçti sonra sütüm bitti zaten o günler daha da zordu. Ayağımda sallıyorum şuan ama gece beşikte sallıyorum. Çok ağlarsa mecbur alıyorum ayağıma çünkü büyük kızım da uyanırsa işler daha da zorlaşıyor. Şuan mama kullanıyoruz sadece. Her gece aynı saatlerde kalktığı için tamamen alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Ya sadece su teklif edeceğim yada çok su az mama yapıp tadını bozacağım sonraki geceler hiç vermeyeceğim böyle böyle keseriz belki gece beslenmesini
D
Demet Ö.
28 Ağustos 2025 21:22
Bebeğim şuan 7 aylık 4.ayı hatırladıkça dahi deli oluyorum şuana kadar ki en zor döneminiz di ve 1 ay kadar sürdü.Uykusuzluktan bitmiştim artık. Ağlama krizlerim stres yorgunluk mahvetti.Sonra bir anda geçti şükür. Sizin de geçecek. Sonra yeni si başlayacak.mesela 3-4 hafta boyunca anane babanne dede hala dayı veya bi başkası kimi görse kim pişt dese sevmek istese çığlık çığlıga nefesi kesilircesine ağladı . Onlarıda atlattık şimdi diş sancısı ayrılık kaygısı gündüz uykuya direnme gözünün önünden 10 sn kaybolsam ağlıyo. İşin öz'ü bitmiyor ben umudu kestim.