Uyumak İstiyorum
181 görüntüleme
E
Ece G.
4 Kasım 2025 23:03
Bebeğime birşey oldu tamam zaten çok uyuyan bir bebek değildi ama en azından 2 saaatte bir uyanıyordu şimdi 20 dakikaya düştü en uzun uyku süresi 40 dakika oldu ve meme ağzına gelmeden kıyamet kopuyo illa emmek istiyo çığlık atarak ağlıyo çok emme kaynaklı göğsüm tıkandı üstelik bu ne atak mı 6 ay 9 günlük dayanacak gücüm kalmadı hiç uyumadan sürekli emzir tükendim tığ gibi kaldım diş desem tetagil veriyorum yine aynı görünürde de birşey yok

Gizem K.
4 Kasım 2025 23:09
Gözden kaçırılan başka bir sorunu olabilir doktorunuza danıştınız mı belki başka bir rahatsızlığı vardır ?
S
Sevgi K.
4 Kasım 2025 23:09
Enfeksiyon olabilir mi ?
E
Ece G.
4 Kasım 2025 23:11
Yarın doktor randevumuz var sağlıksal görünürde normal ama bilemiyorum aklıma hiç gelmedi böyle şeyler
B
Burçak K.
4 Kasım 2025 23:16
Benim oğlumda 5.5 aylık oda çok sıcaksa uyanıyor ya da kabızsa çok uyanıyor belki sizinde böyle bir sorun vardır özellikle sıcak aşırı etkiliyor dediğiniz gibi 20 dk bir uyanıyor
S
Sevgi K.
4 Kasım 2025 23:17
Benim bebeğim 7. Ayına girdi 1-2 hafta önce böyleydi yanımda uzanıyordu emerek uyutabiliyordum. Tok olsa sa emmek istiyordu kusuyordu hatta sonrasında. Güvenli bağlanma dönemine yormuştum ama idrar testinde mide bağırsak enfeksiyonu çıktı. Antibiyotik kullandı. Şu sıralar eski düzenine geri döndü. Eminim geçici bir durumdur 💕
E
Ece G.
4 Kasım 2025 23:18
Odamız 20-22 derece arasında bütün uyku dğzenimiz aynı değişiklik yok ama bebeğimde var 4.ayda bile bu kadar olmamıştı
E
Ece G.
4 Kasım 2025 23:19
Yarın doktorumuza sorucam mutlaka çok kilo aldı zaten gereksiz emmekten umarım sorun yoktur gelişim atağıdır ve geçer yoksa ben iptal