Uyudu Uygulamasını Kullanan Var mı?
96 görüntüleme
E
Ezgi E. ..
1 Kasım 2025 07:46
Herkese merhaba, bebeğim için uyku eğitimi almayı düşünüyorum. Ama Instagram'da o kadar çok sayfa var ki insan emin olamıyor. Gezinirken Sema Çakıcı'nin UYUDU uygulamasını gördüm. Bebek 3 günde uyur mottosu var. Merak ediyorum Sema Hanim'dan danışmanlık alan var mı acaba ya da çevrenizden hiç duydunuz mu?
D
Duygu Y. ..
1 Kasım 2025 08:26
Danışmanlik almıyorum ama ücretsiz bi şekilde uyku saatlerini takip ediyorum ve cidden çok işime yaradı bütun uyku düzenimiz bu uygulama sayasinde oldu tavsiye ederim
E
Ezgi E. ..
1 Kasım 2025 08:35
Ben de dün indirdim telefonuma. Çocuğunuzu uyutun ve kaldırın dediği saatlere riayet ederek mi uyku düzeni kurdunuz?
N
Nezahat E. ..
1 Kasım 2025 13:06
Ben aldım uygulamayı dolu dolu bi uygulama öncelikle onu belirtiyim bahsettiği gibi tek başınıza eğitim vereceksiniz düşüncesiyle her adım tek tek yazıyor. Makaleler sıkça sorulan sorular vb alanlarda hepimizin merak ettiği tüm soruların yanıtı var. Ve sema hanıma da ulaşabiliyorsunuz whatsaptan 24saat içinde de dönüyor. Eğitim şekli ise kişiden kişiye değişebilecek bi durum. Ben bebeğimi bu şekilde uyutmak istemiyorum o yüzden sorularımın yanıtları için kullanıyorum.
E
Ezgi E. ..
1 Kasım 2025 13:19
Anladım teşekkür ederim Nezahat Hanım.