Uykuya Geçerken Sürekli İrkiliyor

108 görüntüleme
Y

Yüsra ..

21 Ağustos 2025 09:02
Bebeğimin 3 aylık olmasına 1 hafta var 2 gündür uykuya geçerken arka arkaya çok fazla irkiliyor daha önce de ara ara oluyordu ama şuan daha uzun ve bir kaç saniye aralıklarla belki 5-6 dakika bu şekilde irkilmeleri oluyor uykuya tamamen daldığında kesiliyor sebebi nedir ?
A

Aysema K.

21 Ağustos 2025 22:55
Bu benim bebeyim dede vardı bunu reflesk olarak yapıyolar ben yarım kundak yapıyodum kesildi
M

Melike Ö.

22 Ağustos 2025 04:07
Bende doktora sordum o onun yapısı dedi o esnada gözlerde kayma bilinç kaybı yoksa sorun yok sen yine de dikkat edersin bu belirtilere demişti
Ö

Özlem E. ..

23 Ağustos 2025 13:47
Moro refleksi olabilir, zamanla gerilemesi beklenir. Yarım kundak işinize yarayabilir. Ben uyku arkadaşı tutturmuştum eline ya da bir yere yaslamıştım.
Z

Zehra U.

23 Ağustos 2025 14:21
Yarım kundak işe yarar uykuda ani irkilmeler bir süre oluyor zaten kundağı belirli süre sonra istemiyor ıkınmalar başlıyor o zamana kadar yapabilirsiniz ben bebeğimi bir süre kundak sayesinde uyuttum her hareketinde uyanıyordu busayeye uyanmadı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir