Uykuya Geçememe Sık Uyanma

72 görüntüleme
D

Damla E. Y.

8 Ocak 2026 18:06
emerek uyuyan 7 aylık bir bebeğim var ve gündüz 15-20 dkda bir uyanıyor bazen uykuya döndürebiliyorum bazen olmuyor gündüz toplam ortalama 2-3 saat uyku yapıyor. akşamda her uyuttuktan sonra mutlaka 15/20 dk sonra uyanıp tekrar uyuyor yani gece de saat başı bazen 2 saatte bir uyanıyor. artık çok bunalmış haldeyim hiç dinlenemiyorum gece her seferinde emzirmiyorum bazen kucağımda pışpışlayarak bazen yatağında ama gece 1-2 den sonra beraber uyuyoruz halim kalmıyor bende uyuyorum onunla beraber. uyku eğitimi mi vermem lazım napmam lazım bilmiyorum tecrübeli annelerden tavsiye bekliyorum
M

Meltem G.

8 Ocak 2026 18:11
Gündüz 2-3 saat uyku 7 aylik bebek için yetersiz diye biliyorum gündüz az uyuduğu için gece yorgun oluyor olabilir gündüz daha fazla uyumasını sağlamaya çalışın belki faydası olur
H

Hümeyra

8 Ocak 2026 18:22
Benim bebeğim de emerek uyuyor ve bu gaza sebep oluyor çoğu zaman. Yarım saat geçmeden uyanıyor. Özellikle gece uykusunda. Belki gaz yüzündendir bazen farkedilemeyecek kadar ufak olabiliyor hıçkırık gibi ama işte uyandırmaya yetiyor.
İ

İrem

8 Ocak 2026 18:34
Benimki de emerek uyuyor ve aynı şeyden muzdaribim. Galiba gerçekten gaz sorunumuz çok sık uyanıyor benim oğlum da 3 saat uyursa kesintisiz kendimi çok şanslı hissediyorum 😢

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir