Uykuya Direnme

108 görüntüleme
K

Kübra Y.

16 Ağustos 2025 19:13
Hocam 6 aylığız. Gün içinde eğer ayağımdan inerse Max 30 dk uyuyor eğer inmezse 1 buçuk 2 saat uyuyor. Gece uykusuna ise aslında 8 gibi başlıyor ama asla uyumuyor çok direniyor. Bu direnmeler için ne yapabiliriz? Evim çok sıcak ve nemli yatırdığım odaya vantilatör koydum başka türlü asla durulmuyor.
A

Ayşenur A.

16 Ağustos 2025 19:23
Benim bebeğim de tam olarak sizin anlattığınız gibi ben çözüm bulamadım eğer bulursanız bana da söyleyin
P

Pelin B.

16 Ağustos 2025 19:25
Kendi kendine uykuya dalmayı öğrenmesi gerekiyor aslında, çünkü bebekler uykuya nasıl dalarsa öyle devam etmek isterler uyandıklarında aynı şeyi isterler. Memede uyutursanız memede kalmak ister sallayarak uyutursanız sallanmak ister
B

Buse A. Y.

16 Ağustos 2025 19:42
Bende yaklaşık 6 aya kadar ayakta salladım ama hep direniyordu sallanmak istemiyordu sonra kucağımda ninni söyleyerek evde koridorda gezinerek uyutmaya başladım uyku süreleri uzadı uykuya geçişi kısaldı sizle temas halinde olmak istiyor olabilir destekli olarak uyuyor yine tabi çok sağlıklı bir çözüm değil ama en azından anne biraz daha rahatlıyor
M

Merve

17 Ağustos 2025 12:14
Ayağımda sallayarak uyutuyorum bende kızımı bir kaç kez kendi uyuması için zorladım uyudu ama o uykularda da yarım saati geçmedi. Sallasamda sallamasamda şuan gündüz uykuları aşırı kısa. Bende sizin gibi ayağımdan indirmiyorum 5 dk. Fazla uyusun keyfi yerinde olsun diye. Gece de dediğiniz gibi 7 7.30 gibi yatıyor 9 a kadar direniyor olmuyor hem o hem ben artık bitip tükeniyoruz ve saat başı neredeyse kalkıyor kızım 5 aylık valla çare bulan varsa bende merakla bekliyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir