Uykuya Direniyor Yardımmmm

290 görüntüleme
Yeter O. .

Yeter O. ..

17 Eylül 2025 20:07
Kızım 3 ay 8 günlük normal akşam 9 buçuk yada 8 buçuk gibi yatardı üç gündür bu saat 22.30 23.00 arası oluyor yatana kadar zor neden acaba sebep ne atak mı geçiriyor çok yorucu oluyor artık
M

Mediha Ö.

17 Eylül 2025 20:09
Merhaba bazı bebekler 4.ay gerilemesini erken yaşıyor belki ona denk gelmiş olabilirsiniz sabırlar diliyorum
Didem T.

Didem T.

Uyku Danışmanı

17 Eylül 2025 20:10
😴 3 ay civarında bebekler gelişimsel olarak daha uyanık kalmak ister ve bu nedenle uykuya direnç sık görülür.
Doğru rutin ve sakinleştirme yöntemleriyle bu süreç daha kolay atlatılabilir.

📩 Size özel öneriler ve detaylı destek için danışmanlık alabilirsiniz.
👉 Daha fazla bilgi için @samsuncocukgelisimiveuyku sayfamı takip edebilirsiniz.
Yeter O. .

Yeter O. ..

17 Eylül 2025 20:15
Mediha hanım sizin çocuğunuz bu atağı geçirdi mi
Yeter O. .

Yeter O. ..

17 Eylül 2025 20:15
Didem hanım bilmiyorum ki hiç böyle değildi kızım
H

H T.

17 Eylül 2025 20:22
Benim bebeğimde böyleydi iki hafta kadar sürmüştü sonra kendiliğinden geçti
Kübra B.

Kübra B.

17 Eylül 2025 20:25
Benim bebegımde 8 buçuk gibi kesin uyuyordu şuan 9 buçuk 10 gibi uyuyor 4.ayına girdi uykudan ağlayarak uyanıyor
Yeter O. .

Yeter O. ..

18 Eylül 2025 10:33
Kübra hanım normalde çok güzel uyuyan bir bebek şuan gece yatağa koyunca kalkıyor ağlıyor huysuz ne zaman geçicek bu süreç
Yeter O. .

Yeter O. ..

18 Eylül 2025 10:34
İnşallah iki hafta sonra geçer çünkü çok yorucu oluyor
M

Mediha Ö.

18 Eylül 2025 11:35
Benimki çok uzuun ve çok dirennçli sürdü 3.5 aylık başladıı neredeyse 4.5 aya kadar sürdü ama sürekli değil ara ara oldu 2-3 gün direniyo sonra düzeliyor sonra yine aynısı oluyor suan 7.ayımızdayız 6.ayda da aynısı oldu baya yorucu bir dönem eşinizden destek almanızı tavsiye ederim
Yeter O. .

Yeter O. ..

18 Eylül 2025 15:24
Eşim destek oluyor askeri personel Akşam bile gelip yardım ediyor olmuyor yoksa
E

Edanur D.

23 Eylül 2025 10:21
Yeter hanım düzeldi mi bebişın uykuları
D

Dilara B.

23 Eylül 2025 10:26
Bende aynı durumdayım. 3 ay 20 günlük oğlum gündüzleri zaten düzenli bir uyku yok uyanıklık sürelerine de dikkat ediyorum bir tek akşamları uyuyordu dün gece 12ye kadar uyumadı ağlıyor uykusu var gözleri gidiyor ama uyumuyor. Şimdide sallıyorum ayakta artık uyusun diye 15 dk sonra yine uyanıyor ama kendini geriyor ayağımdan indiremiyorum
E

Edanur D.

23 Eylül 2025 10:35
Dilara hanım sizde ne zaman başladı 3. Ayına gırer gırmez başladı once diş sandım ama değilmiş sık sık uyanıyor. Uyku gerılemesı atak diyolar ama uyku döngüsüne kendısı gecemıyormus gerçekten de geçemiyor gözleri kapalı ağlıyor sabah 3 den sonra yanıma alıyorum daha sık uyanıyor
N

Nur87

23 Eylül 2025 10:52
Bebeğim 9aylık atak dönemleri zorladı ama uyku sinyallerini kaçırmayın belli bi rutininiz olsun biz her akşam yatmadan duş alırıs sonra emzirme nini uykuya bebekler rutini sever ayrıca şimdiye kadar 6 diş çıkardı 3 ayda başlamıştı huysuzlukları onuda jelle idare ettik uykuları düzene girdi kendi saatini kendi ayarlıyorlar kitaplara göre işlemiyor maalesef
D

Dilara B.

23 Eylül 2025 14:51
Eda hanım bende 3 gündür çok fazla bugün gündüz uyku toplam süresi 2 saat oda zorla yani uyanınca tekrar sallıyorum almıyorum hemen. Emmesi max 3 dk doymuyordur diyorum mama veriyorum onuda almıyor. Artık psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemez haldeyim doktora götürüyorum çok şükür sıkıntı yok. Sadece gaz sorunu çok kolikti zaten. Bi akşamları uyuyordu oda gitti
Yeter O. .

Yeter O. ..

23 Eylül 2025 19:08
Eda hanım biraz daha iyi sanki
E

Edanur D.

23 Eylül 2025 21:16
Benım bebeğim de kolıktı gazlıydı bı gece uykusu vardı o da gitti dediğiniz gibi. Bu kadar erken başlaması bende sankı baska bırsey gibi hissettiriyor bana anlayamıyorum
Yeter O. .

Yeter O. ..

24 Eylül 2025 00:26
Yok eda hanım kötü düşünmeyelim bebek bunlar kimbilir daha kaç kez uyku saatleri değişecek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir