Uykuya Direnç
79 görüntüleme
S
Sevgi İ. ..
11 Ekim 2025 19:12
Merhaba oğlum 9 aylık kendimizcebir uyku düzeni olusturmstuk fakat şuan tamamen direniyor uyumak hiç bir şekilde istemiyor yaptığımız bütün rutinleri reddiyor uyku saati de hiçbir şekilde uzanmk istemiyor uzattgm gibi çığlık çığlığa ağlıyo neden olabilir

Buse
11 Ekim 2025 19:23
Bizde olmuştu 9 aylıkken. Sonra geçti ama ne kadar sürdü hatırlamıyorum. Şimdi 11 aylığız ve yeniden başladı, daha doğru şekil değiştirdi. Uyuduktan sonra sık uyanıyor. O dönemde dişimiz de çıkıyordu. Şimdi de dişimiz çıkıyor. Belki bundan, belki tamamen sendrom, atak. Bilemedim.
H
Hümeyra
11 Ekim 2025 19:29
Uyku düzeni bizde de vardı yakın zamanda viral enfeksiyon geçirdi o dönemde sık sık ağlayarak uyandı emerek uyumayı öğrendi.şu an ne kadar uğraşsam da yeniden uyku düzeni sağlayamıyorum. Bebeğim 7 aylık

Buse
11 Ekim 2025 19:35
Ben emerek de uyuyorum ayağımda sallayarak da uyutuyorum bazen de yanına uzanıp sarılıp uyutuyorum ya da beşiğinde yatırı elini tutarak uyutuyorum ama en çok ayağımda sallayıp uyuduktan sonra beşiğine koyuyorum. Sadece hiç öyle düzenimiz olmadı ne zaman uyumak isterse o zaman uyuttum. İyi mi kötü mü bilemiyorum ama bazen kasmamak gerekiyor bence uyku eğitimi vermeliyiz diye. Yani benceee tabiki