Uykuya Dalma
93 görüntüleme
E
Esra ..
27 Ekim 2025 18:57
Bebeğim 5 aylık, aylardan beri gece uykusu için yatırdıktan sonra en az iki üç kez uyanıyor katılırcasına ağlıyor, kucağıma almadan sakinleşmiyor derin uykuya geçmesi bir iki saati buluyor ama aglarken de hep gözleri kapalı. Bu zamana kadar hiç tek seferde aglamadan gece uykusuna geçemedi. Böyle bir durum yaşayan oldu mu tavsiyelerinize açığım
S
Selin E.
27 Ekim 2025 19:24
Gündüz uykularının süresini ayarlayın aynı sorunu bizde yaşadık gündüz çok uyuttuğumuz için olduğunu anladım. Bu aylarda üç uykulu gündüz uykusunun ilk ikisi max 1.5 saat üçüncüsü de 45dk-1.5 saat arası tutarak düzelttik normalde her uykusu 2 saat sürüyordu ve akşam aynı sorunu yaşıyorduk. Hatta bizim bebeğimiz gece uykusuna yattıktan45dk sonra uyanıp 3-4 saat uyumuyordu.
M
Melike M.
27 Ekim 2025 19:30
Oğluma sizin bebeğinizin olduğu ayda uyku eğitimi aldırdım.O zamanki uyku saatlerini ve uyku sistemini size anlatayım kısaca bence bi deneyin.Güne 7 de başlayın gündüz 09.00-12.30-16.00 de uyutun her uykusu maksimum 1 saat sürsün uyanmazsa 1 saat sonunda siz uyandırın.Gece uykusuna 8 de yatırabilirsiniz bu şekilde uyutursanız.Biz5.ayda bu şekilde uyutuyorduk.Gece sizin yaşadıgınız sorunları yaşamazdık.Saat 17.00 dan sonra uyumaması gerek ama.17 de tamamen uyanmış olacak ve 20.00 a kadar uyanık olacak
E
Esra ..
27 Ekim 2025 20:00
Çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi ve saatleri daha düzenli yapmayı deneyeceğim
M
Melike M.
27 Ekim 2025 20:04
Rica ederim umarım iyi gelir bebişinize.Saatleri düzensiz olursa uyku sorunları yaşarmış bebekler.Birde hangi destekle uyutuyorsunuz bilmiyorum ama o desteği aradıgı içinde uyanırlar geceleri
E
Esra ..
27 Ekim 2025 20:08
Mama içerken sırtına pış pış yapıyorum biberonla dalmaya alıştı uykuya başka türlü geçiremiyorum bu da bir sıkıntı gibi geliyor bana aslında sık uyanıp sırtına vurmamı kucağıma almamı istiyor çünkü emziği düşse dahi anında kalkıyor, bir uyku eğitimine ihtiyacımız var gibi bizimde :(