Uykuya Dalarken Çok Ağlıyor
128 görüntüleme
E
Emi̇ne N.
15 Temmuz 2025 17:02
Merhaba 5 aylık kız bebeğim var uykuya dalarken inanılmaz çok ağlıyor 2 haftadır bu ay hiç kilo da almamış neler yapabilirim ?
Y
Yasemin K.
15 Temmuz 2025 17:14
Aç olup olmadığını teyit edin önce bence, bu aykilo alımı olmadığını söylediğiniz için. Uyku uyanıklık saatlerine dikkat edebilirsiniz, böylece aşırı yorgun düşüp ağlayarak uyumakta zorlanmamış olur.
E
Emi̇ne N.
15 Temmuz 2025 17:17
Uykusu hep saatli zaten aynı saatlerde uyuyor ama çok zor uyumaya başladı açlık durumu yok sürekli emziriyorum mama destekli zaten ama idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı
A
Ayşe V. ..
15 Temmuz 2025 17:55
Çok fazla uyaran varsa o zaman da zor uyuyolar ışık ses gibi bir de uyku döngüsü kaçınca da uyumuyolar karanlık sessiz ortamda uyutmayi deneyin gece isterseniz
A
Asude
15 Temmuz 2025 18:45
Benim de bebeğim 4.5 aylık, tam 1 aydır aynı durumu yaşıyorum. Hep kucağıma yatırır hafif sallayarak uyutur yatağına koyardım. Şimdi kucağıma yatırır yatırmaz başlıyor ağlamaya.
Yattığı yerden kaldırmadan sakinleştirmeye çalışıyorum, bir uyku müziği açmaya başladım. Biraz ağladıktan sonra sakinliyor ve uykuya geçiyor. Ama ağlayarak uykuya geçmesi canımı çok sıkıyor ve beni yıpratıyor.
Yattığı yerden kaldırmadan sakinleştirmeye çalışıyorum, bir uyku müziği açmaya başladım. Biraz ağladıktan sonra sakinliyor ve uykuya geçiyor. Ama ağlayarak uykuya geçmesi canımı çok sıkıyor ve beni yıpratıyor.

Büşra A.
15 Temmuz 2025 18:52
Artık diş sancıları başlamış olabilir bu olağan atak haftaları olabilir bence tam zamanları birde bunlar bebek ya ağlayarak her durumu ifade ederler velki sıcak belki uyaran bir şey var belki enfeksiyon sebepli ağrısı var belki sadece annesinin ilgisini istiyor :))
E
Emi̇ne N.
15 Temmuz 2025 21:37
Ben de çok yıpranıyorum o kadar çok yoruluyorum ki bazen süt müt kalmıyor sadece mama veriyorum