Uykuya Dalamama
185 görüntüleme
H
Halime S. A. ..
14 Temmuz 2025 21:42
Merabalar 2 aylık olduk erkek bebek . Bir türlü uykuya dalamiyor ve uykuya direniyor, uzun uykular kalmadı , yerine koyar koymaz uyaniyor, uyduğu zamanda mırıldanarak uyuyor , aşı günü de geldi . ne önerirsiniz, ne yapayım
S
Sena K. E.
14 Temmuz 2025 22:02
Muhtemelen atak haftasındasınız bizde de öyle oluyordu 2. Ayda kucağımda uzun uzun uyuyordu koyunca uyanıyordu doktorum sizin sıcaklığınızı istiyordur demişti yani maalesef ki birşey yapılamıyor geçmesini beklemekten başka bir kaç haftaya düzelecektir. 4. Ay yine atak haftası uyku gerilemesi var hazırlıklı olun :)
H
Halime S. A. ..
14 Temmuz 2025 22:04
Evet kucağımda uyuyor bi tek bide arabada o bile artık herzaman olmuyor
Çok teşekkür ediyorum yanıtınız için 🫶🏼
Çok teşekkür ediyorum yanıtınız için 🫶🏼
S
Sena K. E.
14 Temmuz 2025 22:07
3. Ayda daha rahat oluyorlar uykuları daha uzun oluyor yaşadığınız geçici bir süreç kolaylıklar diliyorum 🌸
S
Sena K. E.
14 Temmuz 2025 22:08
Birde youtubedan pış pış sesi falan deneyebilirsiniz şuan 4. Aydayız çok zor uyuyor ve hemen uyanıyor pış pış sesi uyansa bile tekrar uykuya dalmasına yardımcı oluyor güvende hissediyor
H
Halime S. A. ..
14 Temmuz 2025 22:09
3. Aya giriyorum yarın itibariyle nasipse
Saglikli olsunlarda hersey gelip geçici dediğiniz gibi çok şükür 💕 hepimize saglikla kolaylıkla güzellikle bebek buyutebilmek nasip olsun inşallah 💖
Saglikli olsunlarda hersey gelip geçici dediğiniz gibi çok şükür 💕 hepimize saglikla kolaylıkla güzellikle bebek buyutebilmek nasip olsun inşallah 💖
H
Halime S. A. ..
14 Temmuz 2025 22:11
Ninni dinletiyorum genellikle . Kriz anina girmeden yetisebilirsem . Çığlık atmaya başladığında hiç bisey durduramiyo bazen meme bile
F
Fatma N. D. C. ..
15 Temmuz 2025 01:40
Bizde 65 günlüğüz aynı şekildeyiz
H
Halime S. A. ..
15 Temmuz 2025 02:24
Allah kolaylık versin inşallah Fatmanur hanım