Uykuuuuya Hasretimmm
192 görüntüleme
A
Aslı i.
14 Eylül 2025 05:15
Kızlar ya ne zaman deliksiz uyku uyuyacağız. Bana durumu düzelen anneler aydınlatabilir miiii?
R
Rabia D.
14 Eylül 2025 05:20
Kac aylik bebeginiz
A
Aslı i.
14 Eylül 2025 05:21
5 aylık
E
Emine D.
14 Eylül 2025 05:28
Benim 7 bitecek düzelmedi hala ama bebeğe göre değişiyor. Kardeşimin 6 aylık bebeği ve gece kesintisiz uykuyla geçiyor. Uykusuzluk çok zor 🥲
B
Birgül D.
14 Eylül 2025 05:36
Benimde 1 yaşında kızım var bende hasretim uykuya ne zaman düzelir bilemiyorum Emine hanımın dediği doğru her bebek farklı ama etrafımda uyuyan bebek yok sanırım artık alışmalıyız uykusuzluğa inşallah bebeklerimizin huzurla mutlulukla sağlıkla uyuduğu günleride görürürüz ☺️☺️🥰
A
Aslı i.
14 Eylül 2025 05:45
Ya gündüz de uykularımız yok çok destekli uyuyan bir çocuğum var hamakta sallıyorum ellerini tutuyorum ona rağmen savaşıyo ağlıyor direniyor terliyor, korkuyorum hasta olacak diye bir daha kaldırıyorum. Gündüz uykularımız hep bu şekilde gece de sürekli uyanıyor tükendim artık. Ugrasmaya razıyım yeter ki aglamasin ama ekstra ağlayınca hepten çekilmez oluyor. 
S
Sezgi Ö.
14 Eylül 2025 06:20
Serin ortamda uyutmayı denediniz mi kundak yapıp beyaz gürültü de açabilirsiniz
K
Kevser K.
14 Eylül 2025 06:26
9. Aydan beri uyku problemi yaşıyoruz şuan 11 aylık olmak üzere ne yaptıysam olmuyor gece 2 de uyanıp 5 E kadar uyumuyor 5 de uyuyup yarım saat sonra uyanıyor ben dayanamıyorum uykusuzluğa kendi nasıl dayanıyor bilmiyorum 🤔
B
Birgül D.
14 Eylül 2025 07:15
Benım kızımda gündüz uykularına direniyor rutin oluşturmaya çalışıyorum ama olmuyor doktora gittik geniz akıntısı var dedı ilaç kullanıyor o ilaçta uyku yapar denildi ama hiç bir şey yapmadı şimdi rutin kontrol götürücem bakalım ne der doktor bebeklerin enerjisi hiç bitmiyor bizim enerjimiz den de alıyorlar 🤣
A
Aslı i.
14 Eylül 2025 13:03
Beyaz gürültü, pedagog ninnisi, yarım kundak, ayakta sallama, kolda sallama, memede uyutmaya çalışma, karatma perde. Her şeyi denedim A dostlar 😄 olmayınca olmuyor demek ki. Bize zoru denk geldi 😂
A
Aslı i.
14 Eylül 2025 13:04
Bir dokunup bin ah işitttim, tünelin ucu daha kötü yerlere çıkıyormuş 🥲
H
Hülya N. İ.
14 Eylül 2025 13:30
Benim kızım da uykuda cok zorlanan bir çocuk sallamanin memenin son noktasindan sesleniyorum ki herseyin hep daha fazlasını istedi verdikçe daha fazla destek istiyorlar o yuzden bence destegi kesmeyi deneyin yavaş yavaş azaltin kendi kendine uyumayi öğretin farku göreceksiniz.