Uykuuuu

123 görüntüleme
M

Mehtap G. ..

8 Kasım 2025 05:12
7ay 21 günlük bir oğlum var gece 20:00 20:30 arası uyuyor bir yada iki gece beslenmesi yapıyor ama sabah 5 de ayakta geç yatırsam da aynısını yapıyor nasıl düzene koyabiliriz yardım edin lütfen
H

Hülya N. İ.

8 Kasım 2025 07:53
Net bilgi sahibi degilim ama kendi yaptigim yolu aktarmam gerekirse 5 civari uyanan bebegimi 6 ya kadar karanlık odada tutmaya başladım kacta uyanırsa uyansin gündüz olmuş gubi değilde perde cekili ses kısık devam ettim sonra uyanmalar 6 ya kaydi hatta sansimi deneyip şimdi bunuu 7 ye çekmeye çalışıyorum
Ç

Çağla Y.

8 Kasım 2025 08:35
6. Ay suan Aynı sorunu bende yaşıyorum saatler aynı şekilde gündüz 3 uyku yapıyor 40 dk kadar akşam 8 de gece uykusuna geçiyor 3 te uyanıp emiyor 5te tamamen uyanıyor bende karanlıkta bekliyorum ama maalesef 7 ye kadar uyumuyor 7 de uyuyup 8 de tekrar uyanıyor:(
H

Hülya N. İ.

8 Kasım 2025 09:20
Odada tutmaya çalışıyor musunuz uyandiginda yani sanki gece devam ediyor gibi az az da olsa 15 dk bile gun gun uzatabilirsiniz belki yani bende ise yaradu tabi her cocuk farkli biz uykudan çok cektik 8 aylik ama hala gunduz uyurken zorla uyuyor kisa uyuyor yatis saatiniz felab da normal duruyor ama bilemedim tabi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir