Uykuuuu

187 görüntüleme
K

Kader E. T. ..

23 Eylül 2025 21:24
Bebeğimi ne yaparsam yapayım gece 11 den önce uyutamıyorum aklım çıkıyor artık nasıl düzen oluşturup uykusunu 9’lara çekebilirim ? Acilllllll yardımmmmmm
Bebeğim 3 ay 18 günlük ‘
Nuriye U. .

Nuriye U. ..

23 Eylül 2025 21:50
Merhabalar, rutin oluşturmayı deneyin, bebekler rutini sever. Ben bebeğimr öyle yaptım, uyku düzeni sürekli aynı kalmıyor maalesef, bu konuda yalnız değilsiniz içiniz rahat olsun, bu aylarda uyku eğitimi vermek de pek mümkün değil. Uyku saati geldiğinde loş bir ortamda uykuya hazırlayabilirsiniz,minik dokunuşlar vb gibi, sonrasında ortamı değiştirmeden uykuya geçişi yapabilirsiniz, sağlıkla büyütün bebeğinizi🌸
K

Kübra Y.

23 Eylül 2025 21:52
İnanın bende aynı durumu yaşadım.5 aylık olana kadar düzelmedi. Şimdi ise her akşam saat 8 oldu mu duş alıp yatmak istiyor. Bebeğim 7 atlık
Elif O. .

Elif O. ..

23 Eylül 2025 22:30
İlk aylar da gece uykusu geç saatlerde oluyor ama biraz daha stabilize etmek için uyku öncesi banyo karanlık oda rutini oluşturabilirsiniz. merak etmeyin büyüdükçe uyku saati de değişecek.
E

Ezgi Ç.

23 Eylül 2025 22:46
Bebeğim 4,5 aylık.1 ay öncesine kadar gece 12-1 bizimle yatıp 11 den önce uyanmıyordu.(emmek için 2-3 kere uyanıyor tabi onu saymıyorum) böyle sizin gibi çok dertliydim. Herkesin bebeği uyumuş da benimki hortlamış gibi sanki. Sonra bi gün 3-3,5 ay civarıydı sabah erkenden yola çıkıcaktık kaldırdık yola çıktık uyandı gün başladı. Öyle olunca akşam 9 gibi uyudu. Biz tabi şaşkın ve mutluyuz. Devam ettirdik erken kalkmayı çok eziyetli çok zor ama biz değil bebemiz bize yol çizdi. Biz de eşlik ediyoruz ona. Sabah erken kaldırmak çözüm olabilir. 🤔
K

Kader E. T. ..

24 Eylül 2025 19:32
Benim bebeğimde dediğiniz gibi sabah 10/10:30 gibi uyanıyor gün içinde max 2 3 uyku o da kısa kısa bunu denemek isterim . Teşekkür ederim
Y

Yasemin E. ..

24 Eylül 2025 19:59
Benim bebeğim de4 aylık aynı sorunları yaşıyorum. Uyumadan önce2 saat ağlıyo sizinkiler böyle mi
K

Kader E. T. ..

24 Eylül 2025 19:59
Evet hatta
şu an yeni daldı , kıvrandı bir türlü uyumak istemedi
M

Muhteber D.

24 Eylül 2025 20:22
Ayınıza göre uyku aralıklarını uyku saatlerine bir bakın ona göre erken kalkıp gün içinde kaç uyku gerekiyorsa aralıklarla uyutun yedi buçuk sekiz gibi uykuya dalmaya başlıyorlar. Olay erken kalkmak. Ben daha erken başlayacaktım ama eşim akşam dışarı çıkmak istediği için erteledim sonra baktım ki yıpranan ben oluyorum yedinci ayda başladım anca ☺️ sabah yedi sekiz arası uyanıyoruz şu an gündüz iki uyku yapıyor bir uykusu kısa sürse bile diğer uykuları aksamasın diye uyutmak için zorlamıyorum veya aralıkları aşmıyorum eğer gündüz uykusu uzun sürdü gece aksamasın diye uyandırıyorum tek uykuda bir buçuk saat uyutuyorum en fazla
K

Kader E. T. ..

25 Eylül 2025 08:48
İşte biz de sabah çok geç uyandığımız için sanırım gece geç dalıyoruz uykuya bugün mesela saat 10:30’da uyandı yedide bir uyandı besledim az gözleri açık etrafı inceledi sonra tekrar uyudu , bu da sanırım diğer uykuyu derinleştirdi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir