Uykuu
150 görüntüleme
H
Hülya Y.
4 Kasım 2025 06:20
8,5 aylık bebeğim var ve geceleri her saat başı aksatmadan kalkıyor ve emmeden asla geri uykuya geçmiyor ne yaptıysam sakinleştiremiyorum. Sadece memeye geldikten sonra krizi geçiyor ve uykuya devam ediyor. Gündüz 3 uyku yapıyor 30-40 arası uyuyor . Artık uykusuzluktan bayılıcammm yaşayan çözüm bulann var mııı
E
Esra ..
4 Kasım 2025 06:35
Aynısını 5 buçuk aylık bebeğim ile yaşıyorum her şeye dikkat ettiğim halde çözümü bulan varsa bende merak ediyorum
İ
İleyy
4 Kasım 2025 06:37
Bizde de durum aynı saat başı kalkmalar ağlayarak uyanmalar artık gözlerim yanıyor
H
Halime Y.
4 Kasım 2025 08:29
O aydaki bir bebek için üç uyku biraz fazla sanki bu sebeple gece sık uyanıyor olabilir gündüz uykularınızı yeniden düzenlemeyi deneyin örneğin 7 de kalkıyorsa 11.00-12.00/12.30 ve 15.00-16.00/16.30 gece uykusuna da 19.30/20.00 geçiş gibi iki uyku planlayabilirsiniz tabiki her bebek özelinde değişir bu düzen bebeğinizin tepkilerini gözlemleyin belki biraz uyanık tutmanız gerekebilir gündüz uykularını biraz daha uzun tutmak da faydalı olabilir 1 er saatlik iki uyku ona iyi gelecektir gerekirse 30 dklık döngüsünden uyandıktan sonra yanına uzanın ve uykuya devam etmesine yardımcı olun başta bu düzeni oturtmak sizi biraz zorlayabilir belki ama sonrasında faydasını görürsünüz bu dönemde diş ağrısı büyüme atakları da uykuları etkileyebiliyor siz sabırlı ve istikrarlı olmaya gayret gösterin
M
Melike M.
4 Kasım 2025 22:43
Bence zaten bu aydaki bebekler 3 uyku yapar.Biz bu konuda eğitim alırken benim bebeğimde bu aylarda 3 uyku uyurdu.Aynı sorunu yaşadıgım için uyku eğitimi almıştım artık son çare.Biz çok faydasını gördük Allah razı olsun kendisinden.Tabi başta istikrarım için kendime teşekkür ediyorum.Sizede önerim memede uyutmayı bıçak gibi kesmeniz.Yoksa aslaaa bırakmıyorlar.Çok çabalamıştım bende.Çaresizliğinizi anlayabiliyorum.Önce uyku saatlerini oluşturun bence.7 de kaldırıp 1.uykuyu 09.00 da 2.uykuyu 12.30 da 3.uykuyu 16.00 da uyutmaya alıştırın sonra memeyi bıçak gibi kesin.Çok istikrarlı olmak gerekiyor neyazıkki @Hülya Yıldız
H
Hülya Y.
9 Kasım 2025 07:16
Memeyi kesemiyorum ki kıyamet kopuyor o memeye gelene kadar uyumuyor asla napıcam bilmiyorum sabaha kadar oturdu inatla
B
Büşra T.
9 Kasım 2025 07:23
Atak donemı gecıcı bıraz sabır lazım zorlayıcı oluyor maalesef ama geçiyor hepsı
H
Hülya Y.
9 Kasım 2025 07:24
Bir haftadır gece 2 de kalkıyor asla uykuya dönmüyor emse dahi ve 4-5 e kadar oturuyor buda ataktan mı acaba