Uykusuzluk/2saat Uyudu

86 görüntüleme
F

Feyza

6 Ocak 2026 06:26
2 ay 10 günlük bebeğim dün gün içinde 2 saatin altında uykuda kaldı. Uykuları hep çok kısaydı, maksimum uyku süresi 40 dk oldu akşam saatlerinde. Gece 23.30 a kadar da uyumadı. Gece uykuya dalabildi. Gün içerisinde de birkaç kez ağlama krizleri oldu ve 4-5 kez fışkırarak kustu.sakin tutmak için sürekli sohbet oyun vs. Yapmamız gerekti. Bu kadar uykusuzluk normal mi tolere edilebilir mi?
B

Buket ..

6 Ocak 2026 07:06
2-3 aylıkken bebeğimin 12 saat uyumadığı oluyordu.sadece emerken yarim saat falan uyuyordu.dönem dönem öyle uykusuzluklar olabiliyor ama fışkırır sekilde kusmasini takip edin aşırı besleme olabilir devam ederse mutlaka doktora götürün belki farkli bir rahatsızlığı vardır o da uykusunu etkiliyor olabilir.
F

Feyza

6 Ocak 2026 07:40
Beni en çok uykusuzluk tedirgin etti açıkçası. Kucak dışında asla uykuya dalamadı. Kusmayla birlikte reflü olabilir mi acaba diye düşünmeye başladım ama uykusuzluk bu kadar olabileceği aklıma gelmezdi. Teşekkür ederim yanıtınız için
Y

Yeliz A.

6 Ocak 2026 15:35
Bebeğin fışkırır tarzda kusması alerjidende olabilir o tarzda kusmak önemli acıkcası bi kere daha olursa takip edip hastaneye götürmenizi tavsiye ediyorum uykuya gelince inanın memede uyudukları 15 dakka bile onları saatlerce dinç tutabiliyor yinede uyku pencerelerini kaçırmayın derim
F

Feyza

6 Ocak 2026 15:57
Sanırım öyle ama insanın aklı almıyor. Gerçekten fışkırır tarzda kusma daha kritik anladığım kadarıyla. Teşekkür ederim yanıtınız için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir