Uykusuzluk

111 görüntüleme
K

Kübra P.

5 Kasım 2025 21:37
7aylık erkek bebek gündüz uykusu iyi ama bir aydır geceleri saat 11ve2arası uyuyor asla bi rahatszlk yok gaz huzursuzşuk ağlama faln yok. Sadeceoynamk istiyo. Doğduğundan berigece gündüz ayrmı için yapılması gerekenleri yapıyorum gündüz 5ten sonra çok ıylusu oluyo yarım saatten fazla uyumuyo loş ışık sessizlik mama emzik rutin şekilde yapılıyor başka fikri oln yardmcı olan var mi bebeğim 22gibi uyusun dinlensin istiyorum o kadar hareketli ki...
H

Hamidenur K.

5 Kasım 2025 21:40
7 aylık bebek için 22 uyku saati çok geç değil mi bence bebeğiniz aşırı yorgunluktan uykuya direniyor
K

Kübra P.

5 Kasım 2025 21:40
Ya ben 21e de razıyım hocam asla uyumuyorki hep oynamak istiyor uyuyor birden kaşkıp hoplamaya başliyor
H

Hamidenur K.

5 Kasım 2025 21:42
Uyku aralıklarına dikkat edin ortalama 2.5 saat geçsin zorlayıp uykuya yatırın gündüz güzel uyuyan bebek gece de güzel uyur
H

Hamidenur K.

5 Kasım 2025 21:43
Bir de en son geceye geçiş uykusuna dikkat edin tüm rutinler uygulayıp karanlık ortamda uyutun
S

Sevgi K.

5 Kasım 2025 21:44
Benim kızım da 7 aylık birkaç gün önce gece 3-5 arası tekrar uykuya dalmadığı için matta oyalanıyorduk. Şimdi geçti emip tekrar yatıyor. Bence geçici bir süreç birde gece uykusunu alamadığı için gündüz uykusunu abartmıştı artık 2 ya da 3 gündüz uykusu yapıyorum ama toplam 3 saati geçmiyor
H

Hamidenur K.

5 Kasım 2025 21:45
Yada enerjisini atamıyor onu yoracak aktiviteler yapın biraz uğraş istiyor ama güzel sonuçlar alırsınız umarım 🐣
E

Emine T. ..

5 Kasım 2025 22:46
Oğlum 9.buçuk ayluk şu ana kadar kesintisiz bir gece uykymuz olmadı ,9 da yatırıyorum 10 30 da kalkıyor 10 da yatırıyoeum 23.30 da.sonra 12 yi gwçiyor 1 e doğru ancak gece uykusu oluyor gecede kalkıyor emiyor ağlıyor ,nasıl yapcam bilemiyorum.gündüz de az uyutuyoruz.
K

Kübra P.

6 Kasım 2025 05:21
Teşekkür ederim hanımlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir