Uykusuzluk

101 görüntüleme
E

Ece G.

2 Kasım 2025 02:46
Gerçekten çok yoruldum artık doğduğu andan beri şuan 6 aylık gece uykusuna hasretim akşam 19.30 20.00 uykuya geçiyo 3 saat genelde uyanmadan uyur nadiren 4 olur sonra her saat başı uyanıyor rutinimi var uyku hijyenine dikkat ediyorum oda sıcaklığımız genelde22 derece diş için tetagil kullanıyorum yani daha ne yapabilirim çöktüm artık desteksiz bakıyorum o kadar desteksiz ki eşim bile yok görevde 1 aydır bu şekilde ne kadar devam edebilirim bilmiyorum bıktım bir çözüm yok mu uyku eğitimi çözüyorsa bu durumu neyse parasız alıcam yeter
E

Esra ..

2 Kasım 2025 03:07
Gündüz uykuları nasıl bebeğinizin, aynı durum bizde de var 5buçuk aylık bebeğim gece boyunca o kadar sık kalkıyor ki. Birkaç gündür gündüz uykularını düzenlemeye çalışıyorum bir yerlerde hata var demek ki diyip
E

Ece G.

2 Kasım 2025 03:09
Mesela sabah 6da uyanıyo tabi ben gece hiç uyumadığım için yataktan çıkmıyoruz 1.5 saat sonra uyuyo genelde 1 saat kadar 8.30 kalkıyoruz 2.5 3 saat sonra 1 saat uyuyo yine aynı aralıkta son uykusu yarım saat sürüyor ortalama 2.5 3 saat uyuyo nadiren daha az olduğu da oluyo
E

Esra ..

2 Kasım 2025 03:31
Bebekler gündüz gereğinden daha az ya da fazla uyursa geceleri sık uyanma çok oluyormuş.  ben de geçen bir konu açmıştım açtığım konulardan bir yanıt geldi  saat aralıklarını  açıklayıcı bir şekilde yazan vardı sağolsun, benim açtığım konuya bir bakın isterseniz.  aslında ben gündüz çok uyumadı gece bu kez deliksiz uyur şeklinde düşünüyordum  tam tersi gündüz de çok yorulunca gece sık uyanıyorlarmış. Eşim görevde demişsiniz aynı şekilde benimki de öyle, çoğu zaman yalnızım .Yani kendinizi yalnız hissetmeyin  sizin gibi bu süreçlerden geçen çok kişi var  inşallah hepimizinki geçecektir
S

Sümeyra s.

2 Kasım 2025 05:29
Sizin bebeğiniz 1 saat uyuyor mu 😨 benimkızım her 20 dk 1 kalkar gündüz uykuları uyku aralıkları uyku ortamı ve rutini düzenli olduğu halde asla uyumaz o kadar keşke benimki de arada 1 saat ile 3 saat arası uyusa aşırı özendim
S

Sümeyra s.

2 Kasım 2025 05:33
2. Kez uyku eğitimi alıyorum ilkinde çocuk artık adına bile tepki vermeyi bırakmıştı ve fikir yoksunu insan ne dediyse uykusuzluktan kör olduğum ve kafam çalışmadığı için yaptım. Çocuğum anneyi reddetti yani benimle sadece beslenmeden beslenmeye göz teması kurdu adınacevap vermedi dönmedi duş bile almıyor hala benimle oyun oynarken de beni çok istemez ve düzelmesi çok uzun bir süreç şefkatle yaklaşan bir uyku eğitimi daha deneyelim dedik ama bazı bebekler malesef yapısal olarak böyle bir işe yarıyor mu deyin sadece yıpranıyoruz olmadıkça daha çok yıpranıyorum psikolojik olarak daha fazla yoruyor. Bende aynı durumdayım gurbette tek başıma bakıyorum seni çok iyi anlıyorum hiç bir güzellemesi yok bu durumun ama öyle ya da böyle zaman geçiyor yapacak bir şey ya da bir çözüm yok hepimiz için üzgünüm
E

Ece G.

2 Kasım 2025 06:14
Anne sütü aldığı için mi uyanıyo bu kadar yani uyanınca ağlayıp meme istiyo emmese bile ağzında emzik olarak kalcak mama içen bebekler de bu kadar sık uyanıp uyanınca ne istiyo mesela mama mı merak ediyorum 🤨 internette paylaşıyorlar ya bebeğim uyku eğitimi aldı 8 saat uyudu vs sinir oluyorum :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir