Uykusuzluk
114 görüntüleme
K
Kübra A.
13 Eylül 2025 16:59
Bebeğim 13 haftalık bugün ortalama 10 saatte toplasan bir 1,5 saat uyumuştur başına gelen var mı normal mi süreci nasıl atlattınız acaba ne gibi şeyler yaptınız meme uyuyor 10 dakika sonra tekrar geri uyanıyor

Yeter O. ..
13 Eylül 2025 17:01
Bebeğim de 3 aylık gündüz yarım yamalak yatar 1 saat yatar kalkar artık 10 dakika 15 dakika öyle gider gece çok şükür uykuları iyi
G
Gülşen B. B.
13 Eylül 2025 17:34
Benim de oğlu 13 aylık. Diş sancısından olabilir . Bi de ben bi haftadır gece emmesini kestim zor oldu ama eskiye nazaran daha iyi uyuyor ve sık uyanmaları azaldı. Uyku saatlerini düzenlemenizi tavsiye ederim ben öyle yaptım çok işe yarıyor . Örneğin oğlum ; sabah altı buçukta falan kalkıyor kahvaltı oyun derken saat dokuz buçukta ilk uykusana yatıp bir buçuk saat sonra kalkıyor ve saat öğlen tam ikide bi uyku daha uyuyor en fazla kırkbeş dakika falan uyuyor ve akşam sekizde mutlaka gece uykusu var . Ve uykuya gitmeden önce kitap okuyoruz belki bi duş . Emziriyorum, kucakta biraz mayıştırıp yatağına koyuyorum biraz direnir ama sanırlar uyutuyorum .

Yeter O. ..
13 Eylül 2025 20:55
Benim kızım sabah 7 de kalkar mamasını içer yatar 9 buçuğa kadar sonra uyanır biraz zaman geçiririz 12 gibi tekrar yatar gün içinde uyuyup uyanır akşam 8 buçuk 9 gibi yatar uyanmaz gece hareketlenince biliyorum ki acıkıyor mamasını veririm hiç uyanmadan
G
Gülşen B. B.
14 Eylül 2025 11:35
Bu gün ilk kez bütün gece uyudu . Bir yıldır uykusuz geceler . Üç saat yatınca kendimi şanslı hissederdim🤦🏻♀️😒.her şey zamanı gelince düzeliyor demekki . Gece emmesini bırakalı iki hafta oldu . Umarım bu gece uyuma işi devam eder. Benim oğlum demet ay uyku gerilemesine kadar yatağa koydum mu uyurdu . Ondan bozuldu bu dğzen ama son üç aydır dizene soktuk gibi yani inşallah 😄👏🏻