Uykusuz Geceler
134 görüntüleme
Ş
Şeyma A.
21 Eylül 2025 18:19
Bebeğim ve ben aynı odada farklı yataklarda yatıyoruz ben bazen yanında uyuyakalıyorum ama genel olarak ayrı yatıyoruz ta ki son 3 güne kadar bugün 4. Gün bebeğim 9.5 aylık ve llk defa oluyor bu uyutuyorum geri uyanıyor uyutuyorum geri uyanıyor eşim uyutuyor geri uyanıyor ne yapsak uyumuyor ta ki ben yanına gelip yatana kadar ben yatarsam uyanmıyor devam ediyor uyumaya şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı beni çok zorluyor uyku eğitimi almayı bile kafama koydum zaten de bu durumu yaşayan var mı? Geçici bir dönem mi? Neden böyle oluyor kendime asla vakit ayıramaz oldum
E
Elif D.
Psikolojik Danışman
21 Eylül 2025 19:18
9. Ay ayrılık kaygısının yüksek yaşandığı aylar. Size ten temasınakokunuza ihtiyacı var. Her zor dönemin ardından bebekler yeni bir öğrenme süreicndedir ve yeni beceriler kazanıyordur. Ten temasını arttırın sabırlı olun uyumlanın anladığınızı ve anlaşıldığını hissetsin miniğiniz. Bu dönemlerde ceee eee oyunu bolca oynayın. Sizi göremese de her zaman yanında olduğunuzu anlamasına yardımcı olur bilinçaltında. Ayına uygun oyunlar aktiviteler ten teması beslenme ve tuyku düzeni ve rutinlerle yola devam. Bakalım miniğiniz neler öğrenecek bu süreçte her zorluğa fırsat gözüyle bakın 😍
Ş
Şeyma A.
23 Eylül 2025 11:50
Çok teşekkür ederim ☺️🙏