Uykusuz Gece

101 görüntüleme
R

Rumeysa Ş.

9 Kasım 2025 05:05
2 aylık bebeğim var. Bu gece hiç uyumadı sadece ıkındı derin bir uykuya geçemedi maalesef. Ağlamadı da fakat durdu durdu ıkındı. Kabız değil günde 2-3 sefer kakasını da yapıyor neden dolayı olur bu ıkınma ne yapabilirim nasıl rahat uyuyacak bebeğim
A

Ayşegül Ü.

9 Kasım 2025 05:29
Bebeğinizin gazı vardır ondan ıkınıyordur, özellikle bacaklarını karnına doğru çekiyorsa . Siz gazını çıkarsanız bile bebeklerin gazı oluyor. Benim bebeğimin yoğun gazı vardı. Özellikle 2-3. aylar arasında pik yaptı. 8., 9. ve 10. hafta gaz probleminin en yoğun yaşandığı dönemler.
R

Rumeysa Ş.

9 Kasım 2025 05:31
Ben de gazdan şüphelendim ama hiç ağlamadı sadece ıkındı o da mı gazdan olur
Ceren K. .

Ceren K. ..

9 Kasım 2025 05:57
Yatmadan karnına bez ısıtıp koymayı denediniz mi benim bebeğimde aşırı gazlıydı ilk 2 ay bende bez ısıtıp koyuyordum ben faydasını gördüm
İ

İ.E.

9 Kasım 2025 06:10
Gazli donemi baslamis gece boyu ikinip dururlar o donemde. Ustten gazini ne kadar cikartsaniz da bagirsaklarda hep kaliyor bir sekilde. O kucucuk bedende ne kadar gaz olduguna inanamazsiniz. 4.aya dogru azalarak biter genelde. Doktoruna danisip gaz damlasi ve probiyotik damla kullanabilirsiniz. Gaz masaji yapin gun icinde sık sık. Yemeklerinize kimyon katin. Rezeneyi kaynatip cay yapip iciyordum ben hem sutu arttiriyor hem sute biraz geciyor rahatlatiyor. Memeyi ya da biberonu dogru kavradigina emin olun en cok beslenirken hava girer.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir