Uykusunda Yataktan Düştü
251 görüntüleme
S
Saadet T.
26 Haziran 2025 00:43
merhaba,9 aylik bebeğim boyunu biraz geçen bi yataktan gece uykusunda düştü yüzüstü sekilde kafasini vurdu mu bilmiyorum ama herhangi bi kizariklik morarma şişme kanama olmadi kafasinda ve vücudunda. sadece çok ağladı bi 10 dk kadar.sakinleşince meme emip uyudu. bisey olur mu diye korkuyorum hastahaneye götürmeli miyim?
E
Elif T.
26 Haziran 2025 04:42
Benimki de 8 aylıkken düşmüştü götürmüştük. Kusma,kulaktan kan gelmesi, bilinç kaybı, beslenememe, hareket edememe gibi durumlar yoksa 24 saat gözlemde tutun yeterli demişlerdi. Ha deyince tomografi yapmıyorlar.
S
Saadet T.
26 Haziran 2025 05:34
gözüm üstünde inşallah hicbiri olmaz ama internete yazinca da dünya kadar sey yazmislar korkuyorum çok
E
Ecenur E.
26 Haziran 2025 09:53
Benimki de yuzustu dusmustu burnu morarmisti ama bisi olmadi. Daha onceki dusmesinde goturdum acilde cok sıkıntı yasadim bosu bosuna o zaman da bisi yokmus. Tabi sizinki nasildir bilemem ama benim yatagim yuksekti.
B
Beyza ..
26 Haziran 2025 20:00
Benim bebegim 7 aylik ve yeni düştü yüz üstü düştü biraz burnu kanamis dişimi içimi bilmiyorum hemen agile götürdük doktor yuz üstü çok tramvatik bir düşüş olarak görmüyoruz ama yinede rontgen cekelim dedi baktılar çok sukur birsey yok tomografi için hemen yonlendirmiyorlar bunun için kusma vs gibi belirtiler olmalıymış çok şükür öyle birsey olmadı
S
Saadet T.
26 Haziran 2025 21:26
çok şükür bugün takip ettim hicbi sıkıntılı durum olmadı. Allah evlatlarımızı korusun. desteğinizden dolayi teşekkür ederim. hepimize cok geçmiş olsun
N
Nur Y. Ö.
7 Ekim 2025 05:41
Saadet hanım çok geçmiş olsun. çok geçmiş olsun. Bebeğiniz daha sonra nasıl oldu? Hastaneye gittiniz mi? Akşam benim de oğlum(8.5 aylık) parkeye yüz üstü düştü. Ama kafasının sağ tarafında kızarıklık var, buz tuttuk ama biraz şişmişti. Çok vicdan azabı çekiyorum, mahvoldum. Uyuttuktan sonra bizim yatağın üstüne koymuştum. Normalde sakin uyur, ama uyurken hareketleneceği tuttu 2 kere döndü. Kameradan izliyordum, mutfaktan gelene kadar düştü. yatarken kafasının üst tarafına denk gelen yere doğru döndü, normal dönse düşmeyecekti. Çok ağladı, ama sonra sakinleşince gayet normaldi hareketleri, gözleri, algıları. Offff kendimi yiyip bitiriyorum.