Uykular Haram Olduuu

203 görüntüleme
P

Pınar Z.

28 Ekim 2025 19:29
Beş buçuk aylığız, bir dişimiz çıktı damak yarısını geçti. Günde kısa kısa toplasan iki saat anca uyuyor. Dişten mi, doğasından mı havasından suyundan mı huysuzluğumu atağı mı sendromumu nedir bilmiyorum ama çıl dır mak üzereyimmm. U yu muuuu yooor. Bir bebek neden uyumaz. Doktor psikolog pedagog kim varsa lütfen bu durumda ne yapabiliriz bilgi verebilir mi. Diş kaşıyıcıları, granüller, soğuk uygulamalar ortam hijyeni vs vs vss. Herşeyi deniyoruz uyguluyoruz fakat günde beş dakika uyuyup sanki on saat uyumuş gibi kalkıyor. HELP MEEE :’(
M

Melike M.

28 Ekim 2025 20:32
Bencee ya 2.dişi çıkmaya başlıyordur yada uyuturken destekli uyutuyorsanız o destegi arayıp uyanıyor olabilir. İlk olarak diş ağrısı mı ona emin olun.Eğer degilse desteginizi yavaş yavaş kesmeye çalışın.Emin olun uykuları daha düzene biner.Birde gece uykusuna çok geç mi yatıyor? Buda etkili olabilir.Tecrübelerime dayanarak bunları düşündüm ben
P

Pınar Z.

28 Ekim 2025 21:19
Bizim rutinimiz maalesef olmuyor çünkü uyumuyor. Uyku düzeni olmadığı için rutin oluşturamıyorum. Kolik bebek denmişti birinci ayı geçtikten sonra. Şimdi dişi çıktı ama ben bu kadar uyku düzenini etkiler mi açıkcası bilemedim. Yani beş buçuk aylık bir bebek günde kısa kısa uyku yapıp toplasan 2-3 saat uyur mu. Tam tersi uyanık kalması gereken saat sanki o olmalı. Sürekli ağlıyor asla suskun bulamaz kimse. Gaz yok altı temiz karnı tok sessiz sakiniz ama bilemiyorum
S

Seda B.

31 Ekim 2025 09:39
Benim kızımda öyle. 6 aylık doğduğundan beri gündüz uykuları max 40 dk. 3 4 uyku yapıyor gün içerisinde. Doktorumuz normal dedi
P

Pınar Z.

31 Ekim 2025 09:45
Maalesef bitmiyor Allah bize güç kuvvet ve dayanma gücü versin. Bazen çok çıkmaza giriyoruz umarım hastalık olarak dönmez bize bu stres

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir