Uykular Haram Oldu

106 görüntüleme
Büşra B.

Büşra B.

5 Kasım 2025 20:14
Merhabalar. Bebeğim 5. Ayına geçen hafta girdi. 3 buçuk aylıkken gayet düzenli olan uykuları aniden bozuldu. Geceleri 7:30-8:30 arası uyuyup 7-8 saat uyuyan çocuk saat başı uyanmaya başladı. Biraz biraz onu düzene sokar gibi oldu şimdi de inanaışmaz bir şekilde uykuya direniyor. Saatlerce ağlama krizine giriyor. Kolik gibi bişi oldu 5 aylık bebek. Uykusunu alıp uyanık olduğu vakitler inanılmaz keyifli o yüzden bir sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum ama o kadar tükendim ki gece gündüz bütün uykuları benim için de onun için de resmen çile. Bi yere gitmek ya da birilerinin gelmesini istemiyorum. Uyku vakti gelince yine aynı şeyler olacak diye geriliyorum. Rutinlere ısrarla devam ediyorum ama dün 10 da bugün 11 deuyudu. Aylardır verdiğim emekler boşa gidiyor gibi hissediyorum. Biliyorum bu bir süreç ve geçici ama geçerken çok zorluyor bazen beni. Muhtemelen yine bir şeyler öğrendiği bazı becerileri kazandığı için bu oluyor ama ben bazen kendimi hayatsız gibi hissediyorum. Beni anlayacak tek topluluk burda olduğu için buraya biraz içimi dökmek istedim. Herkese iyi geceler. 🌙
M

Mehves

5 Kasım 2025 20:25
Gündüz uykusu kaç kere ve hangi saatlerde?
Büşra B.

Büşra B.

5 Kasım 2025 20:27
2 ya da 3 gündüz uykusu yapıyor. Sabahları 8 gibi uyanıyor 10-12 arası uyuyor 14-15 de tekrar uyutuyormax 17 de uyanıyor ama bu uyku süresine göre değişiyor bazen 6 dan sonra uyuduğu oluyor
H

Hülya B.

5 Kasım 2025 20:40
Benim bebeğim de8 aylık 3.5 aylıktan beri aynı durumdayız. Muhtemelen diş ile alakalıdır.
C

Ceren ..

5 Kasım 2025 20:44
benim bebeğim 4.5 aylık aynı durumdayız üçüncü ayın sonundan beri her şey değişti uyku düzeni denen şey kalmadı sürekli mızırdanıyor ağlayarak uykudan uyanıyor gündüz max yarım saat uyku 7-8 de yatan bebek şimdi 10-11de uyuyor atak mı diş mi artık nedeni bilmiyorum umarım tez zamanda düzelir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir