Uykudan Çığlıkla Uyanma

104 görüntüleme
D

Dilara D.

5 Eylül 2025 23:49
Merhaba bebeğim şuan 3 aylık 1 aylıktan itibaren bazı geceler bi anda ağlayarak uyanıyor ama feryat figan katılarak ağlıyor çok zor sakinleştiriyoruz bu durumu yaşayan var mı ya da neden olduğu konusunda fikri olan çok korkuyorum bir şey olacak diye öyle ağladığında
H

Hatice B. K. ..

6 Eylül 2025 00:00
Gaz sancısından kaynaklı olabilir mi benim bebeğim de 3 aylık aşırı gaz sancıları olan bir bebek 3 haftalıkken başladı sancıları geceleri hep ağlayarak uyanır gaz sancısı olmasa da çok acıkınca ağlayarak uyanır
D

Dilara D.

6 Eylül 2025 00:04
Doktorda öyle söyledi gaz sancısı olabilir dedi ama hiç normal ağlamıyor sizinde mi öyle
H

Hatice B. K. ..

6 Eylül 2025 00:12
Evet benim bebeğim de öyle ilk zamanlar çok korkmuştum ben de emzik çok rahatlattı bizi eğer emzik tutuyorsa emzik verip sırtı karnınıza gelecek şekilde elinizle de karnından tutup kucağınızda hafif sallarsanız çok çabuk sakinleşiyor bir deneyin ayaklarını da karnına çekiyorsa gaz sancısıdır bir gözlemleyin korkmayın inşaAlalh atlacaklar bu dönemleri
D

Dilara D.

6 Eylül 2025 01:11
İnşallah teşekkür ederim 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir