Uykudan Ağlayarak Uyanma
175 görüntüleme
D
Dilek P.
9 Ekim 2025 05:55
Merhabalar 2 buçuk aylık bebeğim gece uykusuna geçtikten 1 saat sonra ağlayarak uyanıyor. Sonra emzirdiğimde 5 dk içerisinde tekrar uykuya dalıyor. Nerdeyse 10 gündür bu düzende devam ediyor. Ağlayarak uyanmasının nedeni ne olabilir?
M
Merve
9 Ekim 2025 06:10
Merhaba, gaz sancısı olabilir benim bebeğim de çok gazlıydı onun da öyle uyanıp ağlamaları oluyordu.
S
Sümeyye Y. ..
9 Ekim 2025 06:12
Benim bebeğimde 4 aylık bu zamana kadar sadece uykusu çok geldiği zaman ağlardı. Ama bir süredir dediğiniz gibi uykudan ağlayarak uyanmaya başladı emziğini veriyorum tekrar dalıyor ve 5 dk sonra yine ağlayarak uyanıyor bu döngü bir süre böyle devam ediyor tamamen uyanana kadar. Bende ne yapacağımı şaşırdım canımı yanıyor atak haftası mı dişten dolayı mı bir türlü nedenini anlayamadım. Sizin bebeğiniz daha küçük olduğu için gaz sancısıdan olabilir diye düşünüyorum
F
Fatma T.
9 Ekim 2025 06:16
Merhaba, benim bebeğim de böyleydi, gaz sancısı bitene kadar devam etti. Gece uykusunda da ağlıyordu ancak sonra dğzeldi. Şimdi anlıyorum ki gaz sancısı imiş. 6. Ayından sonra ise devam etti onun nedeni diş sancısı. 1.5 yaşında dişker tamamlanınca hepsi düzeldi uykuları dahil.
D
Dilek P.
9 Ekim 2025 20:58
Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Aslında gazını da çıkarıp uyumuyor beni hissedince tekrar uykuya dalıyor, alışkanlık gibi

Rasime Ç. ..
9 Ekim 2025 21:05
Dilek hanım aynı durum bendede mevcut ben yanımda uyutmaya başladım normalde beşiğinde uyuyordu oda yatağımın hemen yanına birleşik bir şekilde fakat ne yaptıysam 2 ayından beri beşikte yatmak istemiyor gündüz beşikte uyuyor fakat gece uzun uykuda yanımda yatırıyorum anca öyle kesintisiz uyuyor
F
Fatma N.
10 Ekim 2025 06:57
Benim bebeğimde 2 aylıkken sürekli uyanıyordu gazını çıkartıyordum gaz damlası kullanıyordum geçmiyordu doktora götürdüm idrar yolunda enfeksiyon varmış ilaç kullandık geçti rahat uyumaya başladı gazının çıktığından eminseniz bir doktora danışın