Uykuda Hareket
96 görüntüleme
K
Kübra
25 Ekim 2025 11:46
3.5 aylık bebeğim uykusunda sürekli debeleniyor. Müdahale etmezsem ya ağlıyor ya da uyanıyor. Pışpışlayıp tekrar koyuyorum sonra yine aynı. Mecburen alıp otomatik ana kucağına koyuyorum çünkü bu kez ben de ertesi güne sıfır uykuyla devam etmiş oluyorum sallana sallana uyuyor debelense de bi süre sonra duruyor yaşayan var mı
B
Büşra T.
25 Ekim 2025 11:51
Bı rahatsızlıgı var bence öyle yaparak kendını rahatlatıyor gaz ya da uyuduğu yatak oda çevresel faktörler olabilir onları gözden gecırın
B
Büşra T.
25 Ekim 2025 11:52
Odanın ısısı ortam filan
B
Büşra T.
25 Ekim 2025 11:53
Atak dönemi de olabilir 4 ay atagı
K
Kübra
25 Ekim 2025 11:53
Hepsi normal nemi ısısı kıyafeti gayet uygun gaz olduğunu da düşünmüyorum rahat çıkarıyor çünkü. Ama bir türlü derin uykuya geçemiyor

Hatice C.
25 Ekim 2025 12:22
Ben tülbent le kollarının üstünden tülbent geçiyorum kundak gibi tam değil böylece refleksle sıçradigibda Kendi kendini uyandirmamis oluyor
C
Canan P.
28 Ekim 2025 17:29
Merhaba,
3.5 aylık benim de oğlum. Uykusunda sürekli ayaklarını kaldırıp indiriyor bisiklet hareketi vs yapıyor.sesinden ve hareketinden uyumak mümkün değil yanında.
Çok araştırdım sanırım dönme pratiği yapmaya çalışıyor ve ayaklarını kaldırmayı öğrendiği için onu pratik ediyor. Ondan oncesinde de gaz problemi yaşıyorduk o nedenle hep hareket halindeydi şimdi de bu aşama başladı. Ben de çare bulabilmiş değilim. Hala yarım kundak yapıyorum ama bacaklara ne yapacağımı bilemiyorum
3.5 aylık benim de oğlum. Uykusunda sürekli ayaklarını kaldırıp indiriyor bisiklet hareketi vs yapıyor.sesinden ve hareketinden uyumak mümkün değil yanında.
Çok araştırdım sanırım dönme pratiği yapmaya çalışıyor ve ayaklarını kaldırmayı öğrendiği için onu pratik ediyor. Ondan oncesinde de gaz problemi yaşıyorduk o nedenle hep hareket halindeydi şimdi de bu aşama başladı. Ben de çare bulabilmiş değilim. Hala yarım kundak yapıyorum ama bacaklara ne yapacağımı bilemiyorum