Uykuda Dönmeye Çalışma

126 görüntüleme
D

Dilara B.

15 Ekim 2025 20:29
4.5 aylık bebeğim uyurken dönmeye çalışıyor dönemeyince de uyanıyor. Ne yapmam gerek yaşayan var mı. Döner yüz üstü nefessiz kalır diye çok korkuyorum
Ç

Çağla Y.

15 Ekim 2025 20:51
Benim kızımda hep yüz üstü uyuyor 3 aylıkken dönmeye başladı ben sırtüstü yatırıyorum o dönüyor. Eğer kafasını dik tutup sağa sola rahat çeviriyorsa korkmayın. Ben doktora yüzüstü uyumasının her hangibir problem olacağını sorduğumda bu şekilde cevap verip rahat bırak kafa kontrolü varsa istediği pozisyonda uyusun beslenmesi kadar uykusunu da almas çok önemli demişti. Sadece toparlanıp ağzınıyüzünü kapatacak battaniye çarşaf vs. Olmasın
İlsu O. K.

İlsu O. K.

15 Ekim 2025 20:59
Merhaba ayınız gereği bu çok normal. Bebeğiniz artık dönmeye başlar ve bunu uykudada yapar. Başını tutup çevirebiliyorsa panik yapmayın. Bebek dönmeye başladıktan sonra zaten düzeltmenizede gerek yok uyumaya devam ediyorsa bölmeyin. Benim oğlumda dönüyor dönünce uyanıyor genelde🤗 isterseniz yanlarına dönmemesi için yastıklar mevcut onlardan edinebilirsiniz, her zaman olmasada ara ara kullanıyorum ben.
M

Melce Ş. G.

15 Ekim 2025 21:01
Biz de aynı durumdayız sürekli dönmek istiyor ve duyanıyor. Geri de dönemiyor. Diken üstündeyim kaç gündür. Umarım en kısa sürede geri dönmeyi de öğrenir. Sürekli uyanıyor.
D

Dilara B.

16 Ekim 2025 00:20
Uyumuyor ama dönüyor kafasını kaldırıp bakıyor öyle. Dudaklarını fark etti sanırım öpücük atar gibi hareket yapıyor. Şuan bu saatte uyandı ve asla uyumuyor:(
Z

Zafer D.

16 Ekim 2025 01:18
6.5 aylık uykuda dönüyo ve uyanıyor napıcam ya sürekli dönmek istiyor altını açamıyorum üstünü degisemiyorumm
İlsu O. K.

İlsu O. K.

16 Ekim 2025 09:10
Buna yapabileceğiniz bir şey yok bu onun gelişmesi için olması gereken bir şey. Prematüre bebek annesi olarak diyebilirim ki bebeğiniz dönebildiği için sevinmelisiniz 🥲 bizimki de sürekli dönüyor alt açarken,giydirirken,yerde vakit geçirirken,bir yere yatırdığımız anda sürekli sürekli biz çeviriyoruz o tekrar😂 Geri dönmeyi daha yapmıyorsa elinizle gövdenin altından destekle geri dönmeyi desteklemenizde fayda var böylelikle kendini çevirmeyide öğrenir 🌸
M

Melce Ş. G.

16 Ekim 2025 13:25
Uykuyu nasıl yapıyorsunuz uyuyamıyor dönmekten. Üstümde uyutuyorum bazen hiç uyumuyor gibi çünkü. Gündüz bol bol dönüyor ama yetmiyor demek ki.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir