Uykuda Dönmek

64 görüntüleme
F

Fatma B. ..

11 Ekim 2025 19:47
Arkadaşlar bebeğim uykusunda dönmeye çalışıyor altı aylıkve sürekli uyanıyor çaresi varmı öğrenmeye çalıştığı için deniyor ama sürekli uyanıyor
E

Esra P.

11 Ekim 2025 19:57
Döndükçe hareket ediyor ve muhtemelen ellerini yüzüne götürüyor oda uykusunu bölmesine neden olup uyanıyor. Uyku tulumu kullanman faydalı olabilir. Hem istediği gibi döner hemde kolları içeride hareket edeceği için yüzüne götüremez uykusunu da bölmez. Ben kullandım aynı şeyleri yaşıyoruz. Faydasını gördüm.
Buse

Buse

11 Ekim 2025 20:01
Bende yatağının kenarlarına minik yastıklar koydum dönecek alanı olmasın diye, tabi sıkıştırmadan :)
F

Fatma B. ..

11 Ekim 2025 20:04
Uyku tulumum varda kullanamadım aşırı terliyor çok çabuk terleyenbir bebek çok teşekkür ederim desteğiniz için ikisinide tekrardan deneyim ☺️
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

11 Ekim 2025 20:18
Yatak kenarına koyduğunuz yastıklar bebeğin kaldırabileceği kafasını sağına soluna sokabileceği eşyalar yatakta bebek harici bir şey istemiyoruz eğer gözetiminiz altında değil siz de uyuyorsanız. Ani bebek ölümü sendromlarına neden olabilir Allah korusun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir