Uykuda Dönme
148 görüntüleme
Ş
Şeyma H.
6 Ekim 2025 19:35
Kızlar merhaba. Oğlum 4 aylık bugün uykusuna yatırdıktan sonra kendi kendine yüzüstü dönmüş öylece yatıyordu. Tekrar sırtüstü çevirdim ama aradan zaman geçince yine kendisini yüzüstü çevirdi ve uyudu. Böyle uyumasında bir sorun varmı başını yan cevirmiş tam yan çevirmesede burnu açıktı ancak korkuyorum sırt üstü çevirince uyanıyor ilk bebeğim oldugu için tecrübesizim
G
Gözde ..
6 Ekim 2025 19:56
Merhabalar, aynı şeyi ben de yaşadım sürekli ama sürekli dönüp duruyordu başlarda ben xe korktum ama hiç sıkıntı yok . Gün içinde bol bol dönme aktivitesi çalışın. Bizim kız şuan yüzüstü uyuyor ve rahat ediyor öyle. İllede sırtüstü yatsın dersen döndüğü tarafa yastık koy
Ş
Şeyma H.
6 Ekim 2025 20:04
Evet aktivite yaptırıyorum 2 haftadır artık dönebiliyor ama ilk kez böyle görünce şok oldum ve korktum boğulacak diye :( dediğiniz gibi yastık koyayım en azından gece uyurken çünkü korkuyorum gündüz başında bekleyebilirim çok teşekkür ederim saniye hanım

Rasime Ç. ..
6 Ekim 2025 20:15
Merhaba geçen hafta Osman hocaya böyle bir soru gelmişti instagramda oda eğer bebeğiniz döne biliyorsa dokunmayın o şekilde uyuya bilir uykusunu bölmeyin diye yazmıştı
A
Afra K.
6 Ekim 2025 20:19
Benim çocuk doktoru arkadaşım kesinlikle tavsiye etmiyoruz ani bebek ölümüne yok açma ihtimali var demişti. İki taraftan da bacağının yanına denk gelecek şekilde minik yastıklar koyarsanız dönemez yastıklardan destek alınca rahatlar uykuya devam eder. O dönmeler uyku da bölüyor.
Ş
Şeyma H.
7 Ekim 2025 10:35
Rasime hanım evet tecrübeli kişilerede sordum bırak öyle uyusun dediler doktoruma soramadım çok teşekkür ederim ama yüzünu kapatırsa diye cok korkuyorum uykuda
Ş
Şeyma H.
7 Ekim 2025 10:37
Afra hanımm cok doğru dönmesi uyku bölüyor gece dediğinizi yaptık yastık koydum biraz dhaa uykusu uzadı ama yine uyandı:( gündüzde hiç uyumuyor mecbur 1 bucuk aydır gündüz kucagımda uyutuyorum buna alışır mı acaba koyunca uyanıyor çünkü