Uykuda Bez Tercihi
146 görüntüleme
A
Asude
10 Ekim 2025 19:38
7 aylık kızımı 19.30da duş sonrası bezliyorum ve gece uykusu boyunca sabaha kadar bezini değiştirmiyorum. Bez değiştirmeye kalkınva uyanıyor. Bu aya kadar problem yoktu, ancak son günlerde bez sabah karşı çiş miktarından taşma yapıyor. Sleppy 4 numara kullanıyorum ve beden büyütmeyi yeni yaptık. Benzer durum yaşayan ve bez önerisi olan var mıdır?

Hilal T.
10 Ekim 2025 19:44
Sleepy bende 8. Ayda bıraktım . Molfix e geçtim hem daha ince diğerine göre hemde çiş kaka tutuşu daha iyi bence . Aynı şekilde gece bez değişimi yapmiyorum bez neredeyse doluyor ama pişik de olmadı bu zamana kadar taşma da olmadı çok kaliteli

Fatma T. ..
Uzm. Hemşire
10 Ekim 2025 19:46
Merhaba Molfix premium serisini deneyebilirsiniz bebeğiniz sekiz kg geçmişse beş numarayi deneyebilirsiniz
T
Tuğba B. ..
10 Ekim 2025 19:51
Molfixs çok memnunum sabahakadar değiştirmiyorum.Pişik olmadı hiç

Ayça K. A.
Hemşire
10 Ekim 2025 19:54
Prima premium 8 saate kadar asla sızdırmıyor 6 saatte değiştiriyorum ama 8 olduğu da oldu

Betül ..
10 Ekim 2025 19:54
Molfix değiştirilmeden önce iyiydi.Yeni nesile geçtiklerinle bizde aşırı sızdırma yaşandı.Sabahları karnı full ıslak uyanıyordu.O yüzden sleepy’e geçtik yeşil ve sarı paket olanı bayadır kullanıyoruz.Her çocukta pişik sızdırma farklıdır.Bizde sıkıntı yaşanmadı..
M
Merve
10 Ekim 2025 20:08
Prima çok iyi fakat fiyat olarak çok yüksek geldiği için artık molfix kullanıyorum asla ne sızdırma ne taşma hiçbir şey olmadı olumsuz olarak. Çok memnun kaldım bütçenize göre ikisinden birine şans verebilirsiniz
F
Fatma G.
10 Ekim 2025 20:11
Aynı sorunu bende yaşadım.Sleepyden molfixe geçtim. Sorun değişmedi. Ancak bez taşırma sebebinin üşümeden kaynaklı olabileceğini duydum. Malum havalar serinledi. Geceleri artık daha sıkı giydiriyorum. Sorun ortadan şimdilik kalktı