Uykuda Başlayan Öksürük

122 görüntüleme
R

Rumeysa K.

12 Ekim 2025 18:26
Kızım 12 aylık uyuduğu zaman öksürmeye başlıyor sürekli öksürmekten uyuyamıyor ne yapabilirim acile gittik alerjik dedi ilaç kullanıyoruz gündüzleri olan öksürük ve hapşırık kesildi fakat gece uyuduğu zaman yine başlıyor
M

Merve K.

12 Ekim 2025 18:31
Yün yorgan kullanıyorsanız ondan olabilir
R

Rumeysa K.

12 Ekim 2025 18:32
Uyku tulumu ile uyuyor hiç kullanmadım yorgan vs yastıkda yok nevresimleride müslin
Betül .

Betül ..

12 Ekim 2025 18:42
Acaba terlediği için mi öksürük kabarıyor
Z

Zeynep A.

12 Ekim 2025 19:00
Bence çözüm hava temizleyicisi
E

Elif S.

12 Ekim 2025 19:07
uykuda başlıyor olması ilginç.. uyumadan ne kadar süre önce bir şeyler yiyor acaba 🤔reflü durumu olabilir mi diye aklıma geldi 👀

uyuduğu ortamla alakalı bir durum/allerjenle ilgili demek k
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

12 Ekim 2025 19:49
Merhaba bazen geniz akıntısı yatınca öksürük yapar bazı alerjiler de ya da akciğer enfeksiyonları ama en kesin tanıyı bir çocuk uzmanı koyacaktır ciğerlerini dinlemesi içinbir uzmandan yardım alın. Hangi öksürükler in acil olduğunu Instagram sayfamda kısaca özetledim bunlara da bakarsanız faydası olabilir geçmiş olsun. https://www.instagram.com/uzman_pediatri_hemsiresi?igsh=ZG1idXU5dTI2emc=
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

12 Ekim 2025 20:02
Çocuğunuzu yatırdığınızda burnundaki mukus geri akıyor genzine ve o nedenle öksürüyor aslında. Günde en az. 2 kez burun yıkama yapmanızın çok faydası olur.
R

Rumeysa K.

15 Ekim 2025 15:05
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için burun temizlemek işe yaradı gerçekten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir