Uyku/24 Haftalık

76 görüntüleme
A

Ayşegül Ü.

3 Ocak 2026 19:25
Merhaba sevgili anneler, umarım hem siz hem de bebekleriniz sağlıklıdır. Bebeğim 24 haftalık, nerdeyse 6 aylık. Bebeğime 2-3 gündür bir şey oldu. Akşamları asla uyumak istemiyor, 12 ye kadar uyanık kalıyor. Normalde 8 gibi uyurdu. Aynı rutini uyguluyorum, diştendir diyip yapılması gereken her şeyi yapıyorum. Dün 12 de uyudu gece, 3te uyanıp 5 e kadar uykusuz kaldı. Keyfi yerinde.4.ayda böyle uyku sorunu yaşamadık. Bu dönemde var mı böyle gelişim sıçraması, atak bi şeyler? Lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ö

Özge T.

3 Ocak 2026 19:40
Bazen böyle delirmekli günler oluyor 3 gün falan bi haller oluyor sonra azalıp bitiyor oğlum da 9 aylık. 6.ay dönüm noktası yani o civarlar, atak zamanları da ileri geri kayabiliyor zaten geçici bir süreçtir sabır diliyorum 🦋
A

Ayşegül Ü.

5 Ocak 2026 20:41
@Özge Topçu çok teşekkür ederim, bu saat oldu hala ayaktayız, napacağımı şaşırdım
Ö

Özge T.

6 Ocak 2026 09:39
Çok iyi anlıyorum biz 9-10 arası uyurduk şimdi üç dört gündür gece 1-2 oldu uykular, ataklar bişeyler geldi galiba….

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir