Uyku Yüzünden Hayattan Soğudum

452 görüntüleme
H

Hilal N. K.

2 Eylül 2025 17:56
24 saatimin 20 saati uyutmaya çalışmakla geçiyor. Artık bıktım. Yıprandım. Uyanık kaldığı anların yüzde 80 inde ağlıyor. Yerde yatınca ağlıyor. Emmesi düzgün değil.
O kadar sıkıldım ki bir daha asla çocuk yapmak istemiyorum. Bebek bile görmek istemiyorum. Kızımı kucağıma bile almak istemiyorum. Ne kadar az alırsam o kadar kar benim için. Çünkü sırtım belim başım koptu.

Gerçekten bir daha asla bebek görmek istemiyorum. Başkasının bebeğini görünce bile kaçasım geliyor.
G

Gülcihan ..

2 Eylül 2025 18:02
Büyük ihtimalle gaz kolik veya bağırsak enfeksiyonu plmuştır benim bebeğimde aynıydı doktorum tribudat şurup ve lacatocol damla vermişti şurup bir tatlı kaşığı dört kez damla da günde 4 kez 5 damla şeklinde veriyorum
S

Safiye Ş. ..

2 Eylül 2025 18:04
Ah size sarilasim geldi
Lütfen hepsinin gecici oldugunu hatirlatin kendinize benim bebegim de 6 aylik ve kolik bi bebekti inanin ayni yazdiklarinizi yasadim hala yasiyorum, sinir krizleri hayattan bikma bazn ölmeyi bile isteme ama sabir diyelim allah dan güç istiyip bu gecici süreyi gzl gecirelim..
Allah yükümüzü hafifletsin ins bebegimize sıhat afyet sekinet versn ins
T

Tuba Ş. D.

2 Eylül 2025 18:06
Kaç aylık bebeğiniz ve memede sakinleşip uyuyor mu?
F

Fatma S. ..

2 Eylül 2025 18:07
Bende öyle ve bu 2. Çocuğum o yüzden 2 kat zorlanıyorum. Eğer ilk olsaydı 2. Yi düşünmezdim. 9 aydır böyleyiz. Hem hamileliği hem (sezeryan olmama rağmen) doğumu çok kötü geçti doğdu yine aynı.
M

Meltem G.

2 Eylül 2025 18:07
Hilal hanım güldürdünüz beni aynı şeyleri tüm anneler yaşıyor galiba bende bir tek bende öyle oldu sanıyordum büyüyünce o düşünce değişiyor birbucuk yaşından sonra artık mutlu anne olmaya başladım anneliği sevmeye başladım anne olmak bir bebegi bakmak büyütmek öyle zor ve zahmetli ki insan kendi hayatından soğuyor ama geçiyor güzel günler yakında sakin kalmaya çalışın sizin stresiniz de bebegi strese sokar baş edemeyince sokağa çıkın sokakta uyutun yagmur altında bile sokakta uyuturdum ben gece gündüz farketmz yeterki uyusunda bende az nefes alayım derdim işe de yapıyordu benim bebegimde sokakta bazen 3 saat bile uyuduğu oluyordu
H

Hilal N. K.

2 Eylül 2025 18:29
4 aylık. Doğduğu gün, ilk geceyi hastanede geçirdik. Odada annem ben ve eşim vardık. O kadar kötü bi geceydi ki. Sabah 5 te hemşire tahlil için götürürken nolur hemen getirmeyin demiştim. Çok gazlı bi bebek. Her şeyi denedim. Gaz damlaları vs. Artık saldım. Büyümesini bekliyorum. Kucağa da alıştı. Kucağımda bişe ağladığı oluyor. Ağlama sesi irite ediyor artık. Memede uyumuyor hiç

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
M

Merve Ç.

2 Eylül 2025 18:35
Ah bunu ben mi yazdım acaba. Kadrolu teyzeydim. Bir çok arkadaşıma her konuda yardımcı olmuşumdur. Ta ki kendi çocuğum olana kadar. Şu an 10 aylık kızım ve biri hala emzirmeyle ilgili bir şey dediğinde ciğerim yanıyor. Omuzum yırtılmak üzere. Resmen çocuğumdan kaçar oldum biri baksın da ben her işi yaparım. Sürekli kötü bir anne miyim diye düşünüyorum yarın psikiyatri randevum var. 2. Çocuğu rüyamda bile görmek istemem…
F

Fatma S. ..

2 Eylül 2025 18:41
Gece gündüz uyku diye bişey yok. Dediğiniz gibi artık o sese tahammül edemiyorum. Sürekli ağlamaklı bir sesle dolaşıyor. Gaz yok,alerji yok mama veriyorum aç değil ee uyu o zaman yani. Dişler için herşeyi yaptım en son ağrı kesici verdim o bile kâr etmedi. Eğer 1 saat uyursa mutlu oluyor. O yüzden bütün derdimiz uyku eminim. İlk çocuğuma bakıyorum da 2.si kabus gibi.
Neslihan Ş.

Neslihan Ş.

2 Eylül 2025 18:45
10 ay oldu halen kucagımda anesteziden ve emzirirken terleyip soğumakktan sırtıma agrı girdi nefesim kitlendi emzirirken fizik tedavi aldım .kucagımdan düşecek kadar nefesim kesiliyordu ağlıyordum .omzuma başını koymadan durmuyordu kollarımda sinir sıkışması ,bileğimde kist oluştu zorlamadan,oturak taktım tanguru bu sefer belimi içeri cekti .sabrediyorum sadece yürüyüp büyümesini. Bi yandan da anı kaçırıyoruz cok üzülüyorum
Yeter O. .

Yeter O. ..

2 Eylül 2025 18:47
Hilal hanım bunlar geciçek kızım 1 haftalıkken Allah ne zaman bi aylık olucak ne zaman 2 3 aylık olacak çok şükür 3 aylık şuan iyi kaynanam vardı yanımda boş o sezeryan halimle 2. Günü kalktım evimi temizledim kızımı emzirdim altını değiştirdim heleki gece çok zor oluyordu tek bakma kaynanamın suratına bakınca o günler aklıma geliyor ve eşime dedim annen ha var ha yok yüzünü bile görmek istemiyorum bi irite geldi şimdide doğur bitane daha bakarım bilmem ne bende kızıma ne kadar baktıysan onada o kadar bakarsın dedim çünkü bıktım derdi hep para eşimden sürekli istiyor uyardım eşimi verirsen bizi unut akıllandı çok şükür yani demem o ki keşke uzak olsaydım eşimin ailesinden biraz içimi döktüm burda kusura bakmayın hanımlar içimdeki öfke bitmiyor kızımı tek büyüttüm😒
H

Hilal N. K.

2 Eylül 2025 19:02
Bana da iki anne de sırayla gelmişti ama o kadar çok yönetiyolardı ki, kendi irademle cam kapı açamıyodum. Sadece emzirilceği zaman anne olduğum akla geliyordu. 40 ından sonra yalnız kaldım ama şunu fark ettim. Anneler aslında eşime yardım etmiş. Onlar gidince çoğu ev işi, çocuk bakımına yardım ona kaldı. Ama şuan tabi sadece birisi kucağında tutsun diye para verebilsem vericem
H

Hilal N. K.

2 Eylül 2025 19:04
Hayattan soyutlanmak da çok üzdü beni. Herkes eğlenirken ben saat 6 da eve kapanıp bebek uyutmaya çalışıyorum. Hayatı kaçıyorum gibi hissediyorum. Bi de uyusa gam yemicem. İkinci çocuğa asla. ❌
Yeter O. .

Yeter O. ..

2 Eylül 2025 19:08
Doğumdan sonra lohusalığım çok kötü geçti hep ağlıyordum ailemden uzaktayım gurbetteyim aileme bişey olsa en geç 1 gün sonra ordayım eşim hep yanımdaydı kaynanam oğlum git yat yoruluyorsun diyince patladım ben ne yapıyorum burda dedim gece sen mışıl mışıl uyurken ben uykusuzluktan ölüyordum sırf 1 saat uyusunda kızım yatayım diye herkes kendi evladına anne emin olun hilal hanım sizi o kadar iyi anlıyorum ki
H

Hülya G. ..

2 Eylül 2025 19:10
Neslihan hanım yazınızı okuyunca ne kadar da tanıdık dedim kendi kendime. Resmen aynı şeyleri yasamisiz 🥲 benim bilegimde olusan kist için ameliyat olmam gerekiyor oğlum 22 aylık hala olamadım. Fizik tedavi biraz rahatlattı ama hala dönem dönem ağır kaldırınca iş yapınca veya çocuğumu taşıyınca o kadar dayanilmaz agrilarim oluyor ki. Kaç kez bebekken yatağa düşürdüm çocuğu alayım derken. Hayat kalitem sıfırlandı resmen.
H

Hülya G. ..

2 Eylül 2025 19:15
Ve yeter hanım ben de sizin gibi kayınvalideme bakınca yanımda kaldığı günler aklıma geliyor çok sinirim bozuluyor. İlk 15 gün çok karanlık günlerdi. Hastaneden çıkıp geldiğimizde bile yatıp dinlenemedim mutfağa girip yemek yaptım çamaşırları valizleri vs hallettim. Sezeryan olmama rağmen asla dinlenemedim. Üstelik kayınvalidemin beni asla düşünmemesi kendi oğlunu, torununu düşünmesi o kadar agrima gitmisti ki. Yatagimda uyumamı bile istememişti. Sebep ne biliyor musunuz? Oğlu rahatça orda uyusun rahatsız olmasın diye. Eşime söyledim ben de 15 gün boyunca bana ne faydası oldu diye cevap veremedi tabi. Hatirladikca kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Sizin yazdıklarınızı görünce benim de anlatasım geldi 🥲
Yeter O. .

Yeter O. ..

2 Eylül 2025 19:24
Hülya hanım dediğim gibi herkes kendi evladına anne o sırada o kadar ailemi annemi özledim ki annem olsaydı yanımda böyle olmazdı ben kaynanama çok saygılıydım taki hamileliğinde yaşadığım sıkıntılara karşı şimdi ne söylese anında cevap veriyorum asla geri durmuyorum sanki ne faydası var adam akıllı yemek yapmadı evi temizlemedi of çok zordu çok
H

Hülya G. ..

2 Eylül 2025 19:29
Kesinlikle oyle. O el kızı düşüncesini Tokat gibi çarptı suratıma sağolsun. Yemek temizlik hak getire zaten. Benim annem sağolsun o olmasa biterdim heralde. Yanımda kalamadı ama gece gündüz sürekli geldi gitti yemek yapıp getirdi temizlik yaptı. Gerçekten insanın annesi bambaşka. Kayinvalimden sadece biraz vicdan beklerdim bana karşı en azından. Lohusalik döneminden sonra ben de artık mesafemi koydum şahsen
Yeter O. .

Yeter O. ..

2 Eylül 2025 19:47
Bide elazığlısınız benim memleketim Elazığ ama Antalya’da yaşıyorum eşim askeri personel çok şükür 15 gün sonra geliyorum memleketimi özledim en azından kafam dağılır
H

Hülya G. ..

3 Eylül 2025 06:58
Yaaa öyle mi çok memnun oldum sizinle tanıştığıma 🤗 aileden uzakta olmak gerçekten çok zor olsa gerek Allah yardimciniz olsun. Ailenizi memleketinizi görmek iyi gelecektir mutlaka ☺️🌺
E

Edanur Ö.

3 Eylül 2025 07:29
Aynı şeyleri ben de yazmıştım buraya hatta bebeğime bağırıyordum çok kötü durumdaydım muhtemelen kolik bir bebek 4. Aydan sonra çok rahatladım kolik için çare yok biraz büyümesini beklemek gerekiyor bir de Probiyotik kullan doktora danışarak işe yarıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir