Uyku ve Uyutma Şekli

95 görüntüleme
A

Artun R.

1 Ocak 2026 14:34
Selamlar, bebeğim 50 günlük. Bu zamana kadar her yolu denedim hangisini seviyor diye banyo, masal, kitap, ninni, şarkı, loş ışık vs…omuzda kucakta memede uyuyor yatağa koydum mu uyanıyor. Şimdi de emzik verince derin uykuya geçtiğini fark ettim. Böyle uyutmak yanlış mı acaba? Ne yapabilirim ki başka?
N

Nisa B. ..

1 Ocak 2026 14:59
Valla bende hepsini denedim ama olmadı 30 günlük bebeğim keşke emzikle uyusa ama o da yok sabaha kadar eşimle birlikte kucakta uyutuyoruz korkuyorum uyurum da düşer falan diye ama 7 24 kucakta uyuyor yatağa nasıl alıştırabiliriz bilmiyorum
F

Fatma S.

1 Ocak 2026 15:36
Emzik sıkıntı olmaz bence benim de bebeğim uyuturken emzik veriyorum bi yerden sonra kendisi ağzından atıyo ve uyuyor
G

Gamze M.

1 Ocak 2026 15:59
Bebişleriniz henüz çok çok küçük sizlere ihtiyaçları var ve herhangi bir rutinleri olmuyor maalesef kucağınız sıcak ve kalp ritminiz sakinleştiriyordur ve yatağa yatırınca yatak soğuk geldiği için uyanıyor olabilirler ya da moro refleksinden dolayı da olabilir yarım kundak ile daha rahat olabilir. Odanın sıcaklığı ve nemi de önemli burunlarının temiz olması da önemli kucak olayı biraz sakıncalı geliyor bana anneler içgüdüsel hissediyor da babalar bizler gibi olamayabiliyor dikkatli olmakta fayda var biz juno yatakta yatırıyoruz doğduğundan beri 3 ayı geçtik hala orada yatıyor. Kollarını sarıp yatırıyorum ve hafif şekilde sallıyorum. Emzik için çeneleri güçlendikçe daha çok tutabiliyorlar. Hiç kolay değil ama bu günlerde geçiyor hem de sandığınızdan da çabuk 🥹😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir