Uyku ve Misafir
118 görüntüleme
S
Sinem K.
21 Eylül 2025 07:20
Bebeğim 3 aylık eve misafir geldiğinde asla uyumuyor uyku saati geçince çok aglıyor nasıl yol izlenir
M
Meltem G.
21 Eylül 2025 07:50
Eve misafir kabul etmeyin 20 aylik kızım dogdugundan beri eve aksam misafir kabul etmem acikcada söylerim gelmek isteyene bebegin uyku düzeni bozulur kusura bakmayin diye kimse de alınıp darılmadı sagolsunlar
S
Sinem K.
21 Eylül 2025 12:04
Peki büyüdükçe düzeldi mi
M
Meltem G.
21 Eylül 2025 17:09
Hayir hala aynı benim kızım 8.30 gibi uyur kimseyi kabul etmiyorum kendimde akşam bir yere gitmiyorum cagirilsam da
İ
İpek B. Z.
21 Eylül 2025 17:19
Misafir illa gelecekse de bebegin uyku saatinden sonra gelsin, siz düzenini bozmamaya çalışin.
T
Tuğba H.
22 Eylül 2025 22:31
Benim kızım da insan sevmiyor o nedenle biz de akşamları kimseyi çağırmıyoruz bir yere gideceksekte rutinine bağlı olarak dönüşünü ayarlıyoruz maalesef tüm dünyayı bebekler yönetiyor :) kolaylıklar

Ayça K. A.
Hemşire
22 Eylül 2025 22:57
Kendinizi izole ederek sosyal yaşamdan uzaklaşmak size iyi gelir mi bilmem. Bana iyi gelmeyeceği için oğlumu kendi düzenime uydurdum karanlıkta uyuyoruz genelde misafir varken izin isteyip kendi evimde yatağına yatırıyorum ben de yatağıma yatıyorum biraz pış pış sonrası uyuyor normalde de öyle uyuyor zaten. Bir yere davet edildiysem de uyku saatini ya esnetiyorum ya da bana gelin diyorum :)