Uyku Tulumu
131 görüntüleme
A
Ayşegül Ü.
12 Ekim 2025 03:42
Sevgili anneler merhaba. Yavrum için uyku tulumu almak istiyorum, ama hangi marka model tercih etmeliyim bi fikrim yok. Evimiz 23-24 derece. Nem %50–60 arası. Hangi tog ve içine ne giydirmeliyim? Uyku tulumunun faydasını gördünüz mü? Paylaşımlarınız benim için kıymetli🙏🏻🤍
C
Ceren ..
12 Ekim 2025 04:04
merhaba ben de aynı konuyu açacaktım dün gece kızımın çok üşüdüğünü farkettim gazı da çoktu gece çok uyandı kucağıma aldığımda vücudu soğuktu havalar soğumaya başladı nasıl giydirmeliyiz uyku tulumları sıcak tutuyor mu gerçekten bilmiyorum
S
Sevgi S.
12 Ekim 2025 04:18
ben şuan 1.0 tog kullanıyorum üşütmüyor oda ısısı 23-24 derece iken altına zıbın pijama giydiriyorum
C
Ceren ..
12 Ekim 2025 04:53
hangi marka aldınız acaba
A
Ayşegül Ü.
12 Ekim 2025 05:02
@Sevgi Somuncu , ceren hanım size çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, bebeğim artık hareketlenmeye başladı, 3 aylık, ayaklarıyla battaniyeyi ittiriyor, üstünü açıyor. Ama aynı zamanda hareket ettiği için de baş ve arka kısmı terliyor. Yani bu dengeyi uyku tulumuyla kurabilir miyiz? Onu merak ediyorum aslında. Hangi markayı alalım?
F
Fatma G.
12 Ekim 2025 05:21
Ben 22-23 derecede evim için kızlarıma 1 tog giydiriyordum içine sadece uzun kollu zıbın giydirerek hiç üşümüyorlardı sizde bu şekilde yapabilirsiniz trendyolda sarebabynin uyku tulumunu kullanmıştım reklam olmasın kendim memnun kaldım
S
Sevgi S.
12 Ekim 2025 07:08
bende sarebaby aldım kumaşı kalınlığı güzel memnun kaldım ama bebeğimde ara ara kafasında terleme oluyor yine oda ısısından kaynaklı sanırım ya da ben bazen kalın giydiriyorum annelik içim rahat etmiyor